Corsair Vengeance RGB PRO SL OVERCLOCK DENEMESİ

Gerçek B-Die vardı bunda diye hatırlıyorum.

Ama alt gecikmeler de önemli. AIDA64 NS testi de koysan iyi olur.

Corsair yapıyor bu işi.

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Usta uçak mı bu 😳
Eline sağlık 4300MHz CL14 bal bal

Helal olsun kral OC kralı

Güncelleme: 4200/4300MHz CL14 45 dakikalık oynanışta mavi ekran verdirdi 4133MHz'de bir sıkıntı yok. Uzun kullanım testi olmadığı sürece stabil gözüküyor ama uzun oynanışta patlıyor, 4200/4300MHz optimize hız aşırtmayı stabil yaparım ama açıkcası sıkıldım. Gelişme olursa güncellerim. Lakin 4133MHz CL14 14 26 değeri de gayet lokum gibi sonuçlar

@Abdullah Hacıgül tRFC, tFAW gibi gibi alt gecikmelere de değinecek misiniz? B Die ın nerdeyse tüm olayı orada çünkü. Bir de Zen 3 bir işlemci ile bellek kontrolcüsü sınırlarından kaynaklı 3933/4000 MHz yi geçmenin sağlıklı olmadığını da açıklayın bence. Sonra millet aa 4300 Mhz diye almasın.
Kankam şu anda en iyi çipli bellekler currical in di ama bu kadar iyi degildi sanirsam. Şu an en iyi bellekler bunlar mı

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Vay bee

Kankam şu anda en iyi çipli bellekler currical in di ama bu kadar iyi degildi sanirsam. Şu an en iyi bellekler bunlar mı
Yani Corsair’den Samsung B Die çıkması imkansız gibi bir şey normalde. Bu yeni Vengeance RGB PRO SL kitlerde anldığım kadarıyla Samsung B Die var. Ama tamamen şans da olabilir B Die gelmesi. Sana bunu alırsan B Die gelir garantisini vermemem çünkü Corsair bu :D
B Die Ballistix den daha iyi bu arada

Yani Corsair’den Samsung B Die çıkması imkansız gibi bir şey normalde. Bu yeni Vengeance RGB PRO SL kitlerde anldığım kadarıyla Samsung B Die var. Ama tamamen şans da olabilir B Die gelmesi. Sana bunu alırsan B Die gelir garantisini vermemem çünkü Corsair bu :D
B Die Ballistix den daha iyi bu arada
Markanın model için Samsung B Die garantisi yok alırsınız bir modelden Hynix çıkar tamamen şans ama Vengeance PRO serisi Orta Üst sınıf Corsair ürünü, ağırlıklı Samsung B Die çıkacağını söyleyebilirim

Markanın model için Samsung B Die garantisi yok alırsınız bir modelden Hynix çıkar tamamen şans ama Vengeance PRO serisi Orta Üst sınıf Corsair ürünü, ağırlıklı Samsung B Die çıkacağını söyleyebilirim
Valla Abdullah Abi 3600 CL 18 bir kitten B Die çıkması çok ilginç ilk defa görüyorum

Değerler çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,285
Üyeler
184,134
Son üye
tttttteylülll
Geri