Sj qweqeqweOverkulak mı
Usta uçak mı buDostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.
Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18
Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v
Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Kankam şu anda en iyi çipli bellekler currical in di ama bu kadar iyi degildi sanirsam. Şu an en iyi bellekler bunlar mı@Abdullah Hacıgül tRFC, tFAW gibi gibi alt gecikmelere de değinecek misiniz? B Die ın nerdeyse tüm olayı orada çünkü. Bir de Zen 3 bir işlemci ile bellek kontrolcüsü sınırlarından kaynaklı 3933/4000 MHz yi geçmenin sağlıklı olmadığını da açıklayın bence. Sonra millet aa 4300 Mhz diye almasın.
Vay beeDostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.
Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18
Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v
Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Yani Corsair’den Samsung B Die çıkması imkansız gibi bir şey normalde. Bu yeni Vengeance RGB PRO SL kitlerde anldığım kadarıyla Samsung B Die var. Ama tamamen şans da olabilir B Die gelmesi. Sana bunu alırsan B Die gelir garantisini vermemem çünkü Corsair buKankam şu anda en iyi çipli bellekler currical in di ama bu kadar iyi degildi sanirsam. Şu an en iyi bellekler bunlar mı
Markanın model için Samsung B Die garantisi yok alırsınız bir modelden Hynix çıkar tamamen şans ama Vengeance PRO serisi Orta Üst sınıf Corsair ürünü, ağırlıklı Samsung B Die çıkacağını söyleyebilirimYani Corsair’den Samsung B Die çıkması imkansız gibi bir şey normalde. Bu yeni Vengeance RGB PRO SL kitlerde anldığım kadarıyla Samsung B Die var. Ama tamamen şans da olabilir B Die gelmesi. Sana bunu alırsan B Die gelir garantisini vermemem çünkü Corsair bu
B Die Ballistix den daha iyi bu arada
Valla Abdullah Abi 3600 CL 18 bir kitten B Die çıkması çok ilginç ilk defa görüyorumMarkanın model için Samsung B Die garantisi yok alırsınız bir modelden Hynix çıkar tamamen şans ama Vengeance PRO serisi Orta Üst sınıf Corsair ürünü, ağırlıklı Samsung B Die çıkacağını söyleyebilirim