(yardım)windows umu güncellemelimiyim?

N-sar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
676
windows.PNG Arkadaşlar en son bi güncelleme geldi forum da baya konu açıldı onla alakalı sorun falan çıkarmış bir kaç kişide ne yapmalıyım

Yooo nden güncelleyesinkin "Bill" amca oraya keyfi koydu zaten pek bi olayı falan yok yani pc nin performansından boşu boşuna (ç)almak dışında (!)

Windows 10 güncellemeler konusunda iyi değil. Bir güncelleme veriyor sonra sistem kağnıya dönüyor hemen. Ben olsam güncelleme yapmam.

Yooo nden güncelleyesinkin "Bill" amca oraya keyfi koydu zaten pek bi olayı falan yok yani pc nin performansından boşu boşuna (ç)almak dışında (!)
kardeşim millet yüklemeden denemeden atıp tutuyor yükledim dedim korkma eğer bişi olursa yardımcı olurum.
yav bu adam performans dan çalar diyor hangisine inanam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 güncellemeler konusunda iyi değil. Bir güncelleme veriyor sonra sistem kağnıya dönüyor hemen. Ben olsam güncelleme yapmam.
napam windows 8.1 falan mı yuklıyım

sen hangi surumu kullanıyon

napam windows 8.1 falan mı yuklıyım
kardeşim senin yaşın kaç aklın eremiyor mu ?

Ben yaptım sıkıntı olmadı

Bizim laptopta güncellemdin mi gıcıklığına çalıyor oyunlarda droptan geçilmiyor ama her pc bunu yapmayabilir tabi ama en sağlıklısı güncellemektir ilerde güncellemdiğin için bazı uygulamaları kullanmayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,798
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri