Yardım Tabletimin şifresini unuttum

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
tabletin şifresini unutttum ne yapmam gerek

Hard reset atabilirsin.

şifremi unuttuğum için yapamıyorum, ayrıca home tuşu diyor benim home tuşu dokunmatik
Cihaz tamamen kapalı iken yapınız.

Samsung Galaxy Tab A 8 kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma (+) ve Tablet Güç (Power) tuşuna da basılı tutarak tableti açınız.

Samsung logosunu geldiğinde tüm tuşları bırakınız.

Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.

Açılan ekranda Ses Kısma (-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.

Son olarak Reboot System Now‘ı seçili olarak gelecektir.Tablet Güç Power) tuşu ile tabletinizi yeniden başlatınız.

Cihaz tamamen kapalı iken yapınız.

Samsung Galaxy Tab A 8 kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma (+) ve Tablet Güç (Power) tuşuna da basılı tutarak tableti açınız.

Samsung logosunu geldiğinde tüm tuşları bırakınız.

Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.

Açılan ekranda Ses Kısma (-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.

Son olarak Reboot System Now‘ı seçili olarak gelecektir.Tablet Güç Power) tuşu ile tabletinizi yeniden başlatınız.
dediklerinizi yaptım geçerli şifreyi girin diyor üstünde bunun yerine google hesabını kullan diyor

Şimdi ne yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,470
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri