Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
tabletin şifresini unutttum ne yapmam gerek
onu nasıl yapıcam?Hard reset atabilirsin.
onu nasıl yapıcam?
Modeli nedir?onu nasıl yapıcam?
Buradan bakarak yapabilirsiniz.Samsung Galaxy Tab A 8 SM-T290 32GB Tablet Siyah
şifremi unuttuğum için yapamıyorum, ayrıca home tuşu diyor benim home tuşu dokunmatikBuradan bakarak yapabilirsiniz.
![]()
Samsung Galaxy Tab A 8.0 Format Atma Sıfırlama Reset - Formatatmak.com
Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız,www.formatatmak.com
Cihaz tamamen kapalı iken yapınız.şifremi unuttuğum için yapamıyorum, ayrıca home tuşu diyor benim home tuşu dokunmatik
dediklerinizi yaptım geçerli şifreyi girin diyor üstünde bunun yerine google hesabını kullan diyorCihaz tamamen kapalı iken yapınız.
Samsung Galaxy Tab A 8 kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma (+) ve Tablet Güç (Power) tuşuna da basılı tutarak tableti açınız.
Samsung logosunu geldiğinde tüm tuşları bırakınız.
Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.
Açılan ekranda Ses Kısma (-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Tablet Güç (Power) tuşuna basınız.
Son olarak Reboot System Now‘ı seçili olarak gelecektir.Tablet Güç Power) tuşu ile tabletinizi yeniden başlatınız.
Normalde açılması gerek. Google hesabınız kilitlemiş galiba.dediklerinizi yaptım geçerli şifreyi girin diyor üstünde bunun yerine google hesabını kullan diyor
Şifremi unuttum yapabilirsiniz.Şimdi ne yapıcam