MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,878
Çok sağolun bende forumu satın alıcaktim zaten CC ileKardeş günah günah
Çok sağolun bende forumu satın alıcaktim zaten CC ileKardeş günah günah
Şakasına yazdım ama insanlarına hakkına girmek onlardan habersiz paralarını harcamak hırsızlık demekÇok sağolun bende forumu satın alıcaktim zaten CC ile
KesinlikleŞakasına yazdım ama insanlarına hakkına girmek onlardan habersiz paralarını harcamak hırsızlık demek
Şampiyon burdayım ?Yedi :d
Azda olsa kazanır.KaZaNaMaZSıN
Daha yeni trollden banım açıldıÇocuk oyunları ile işimiz olmaz be kardeşim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Enver Paşa benim öyle baktığımı nereden çıkardın. Hemen canavarsınız edebiyatı yapmışsın yav. Sakin ol ya aga sakin.
Ban süresince başka şeyler de çalmamışsındır umarım , malum rahatça çal diyebiliyorsun insanlaraŞampiyon burdayım ?
Rahat ol şampiyon biz senin gibi buralarda iyilik meleği gibi görünüp arkadan babamızın cüzdanını aşırmayız kapişşşBan süresince başka şeyler de çalmamışsındır umarım , malum rahatça çal diyebiliyorsun insanlara![]()
Kapiş? Alenen itiraf ettiğin şeyi şimdi de inkar ediyorsun , çift kişilikli olma ihtimalin yüzde kaç? Benim ne olup olmadığımı sadece şu 3 günde yardım ettiğim insanlardan anlayabilirsinRahat ol şampiyon biz senin gibi buralarda iyilik meleği gibi görünüp arkadan babamızın cüzdanını aşırmayız kapişşş
Daha 2 gün önce açmış hesabı boşver uğraşmaya değmezBan süresince başka şeyler de çalmamışsındır umarım , malum rahatça çal diyebiliyorsun insanlara![]()
Yok bir atarlandı , ağzının payını verdim daha da uğraşmamDaha 2 gün önce açmış hesabı boşver uğraşmaya değmez![]()
HelaaaalYok bir atarlandı , ağzının payını verdim daha da uğraşmam
Ya şimdi sen beni böyle gördün, karamürsel sepeti zannettin aslan. Az mesajımız var diye bu site de çömez zannetme bizi ok?Kapiş? Alenen itiraf ettiğin şeyi şimdi de inkar ediyorsun , çift kişilikli olma ihtimalin yüzde kaç? Benim ne olup olmadığımı sadece şu 3 günde yardım ettiğim insanlardan anlayabilirsin![]()
Hoşuna mı gitti bebe ?Helaaaal![]()
![]()
![]()
Kaç yaşındasın sen ?Yok bir atarlandı , ağzının payını verdim daha da uğraşmam