Whisperisgod
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 200
Arkadaşlar merhabalar kulak içi kulaklık Alicam ama jbl den tut telefon markalarına kadar kulaklık kullandım. Hepsi bir birinden rezalet siz ne kullanıyorsunuz?
Aynı kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi güzel ama kablo olarak zayıf kalmış bana göre.KZ ZSN Pro 1BA+1DD Hibrit Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
Önerin için teşekkürler. Aslında Jbl güzel marka ve kullandığını kullandın ama bir süre sonra seslerin kayması çok sinir bozucu.Dostum birçok kulaklık kullanıp hepsini kötü bulduysan belki de bütçe arttırıp daha uzun ömürlü ve kaliteli bir kulaklık kullanmalısındır.
Hiç kullanmadım ve f/p göz önünde bulundurmadan sadece kalite olarak bu segmentin en iyi kablolularından biri herhalde Sennheiser CX80S dir.
Kablosuz olarak da QCY T5 i beğeniyorum, senin beğenmediğin kulaklıklara göre nerede konumlanır bilemiyorum.![]()
Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 1.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada ben jbl c100si kullanıyorum ve müzik anlamında memnunum, sen değilsen belki benim önerilerim de senin için yetersiz olabilir. Kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini değerlendirmeyi unutma.![]()
QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu kulaklık kablolu mu?KZ ZSN Pro 1BA+1DD Hibrit Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
Bence de kablosu biraz ince.Aynı kulaklığı kullanıyorum ses kalitesi güzel ama kablo olarak zayıf kalmış bana göre.
Evet kablolu. Kablosu çıkarılıp değiştirilebilen modellerden.Önerin için teşekkürler. Aslında Jbl güzel marka ve kullandığını kullandın ama bir süre sonra seslerin kayması çok sinir bozucu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kulaklık kablolu mu?
kablosusuz istersen xiominin kablosuz kulaklığı var 130 civarı ben kullanıyorum çok kaliteli ve güzelArkadaşlar merhabalar kulak içi kulaklık Alicam ama jbl den tut telefon markalarına kadar kulaklık kullandım. Hepsi bir birinden rezalet siz ne kullanıyorsunuz?
Alicam ama bir sorum olucak. Ses kalitesi nasıl bass ve tizz dış sesler mikrofon kalitesi?Bence de kablosu biraz ince.
Evet kablolu. Kablosu çıkarılıp değiştirilebilen modellerden.
Kablolu benim için daha iyi pc ye de bağlıyorum.kablosusuz istersen xiominin kablosuz kulaklığı var 130 civarı ben kullanıyorum çok kaliteli ve güzel
![]()
Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mikrofon kalitesi berbat. Mikrofon önemliyse almayın.PPe
Alicam ama bir sorum olucak. Ses kalitesi nasıl bass ve tizz dış sesler mikrofon kalitesi?
Kablolu benim için daha iyi pc ye de bağlıyorum.
Mikrofon kalitesi berbat. Mikrofon önemliyse almayın.
Bass tiz gayet iyi. O fiyatın en iyi modellerinden biri olarak gösteriliyor birçok yabancı mecrada
Mikrofon önemli kendi sitesinde hd diyor ama belki sana öyle gelmiş olabilir mi?
Her HD yazana inanmamak lazımMikrofon önemli kendi sitesinde hd diyor ama belki sana öyle gelmiş olabilir mi?
Discord giriyorum. Ve evet pc de stüdyo mikrofonu var ama bazen yatağa oturup gitar çalıyorum. Anlarsın ya kız düşürme taktikleri..
Jbl c100si alayım mı sence yoksa bence kz mi al dersin kz nin en iyi mici bu mu? Ve kablolari ne kadar kopunca ?Her HD yazana inanmamak lazım
Kendim de KZ ZS5 kullanıyorum.
KZ’lerin mikrofonları genelde berbat oluyor dediğim gibi. Youtube’da mikrofon kayıt örnekleri var yabancı bazı videolarda, sesin ne kadar derinden ve boğuk geldiğini anlayabilirsin.
qcy t5 i önermem bende var 1 ay olunca sorunlara başlıyor sol kulakran ses gelmiyor tam şarj oluyor bir taraf uzun gidiyor biri direkt kapanıyorDostum birçok kulaklık kullanıp hepsini kötü bulduysan belki de bütçe arttırıp daha uzun ömürlü ve kaliteli bir kulaklık kullanmalısındır.
Hiç kullanmadım ve f/p göz önünde bulundurmadan sadece kalite olarak bu segmentin en iyi kablolularından biri herhalde Sennheiser CX80S dir.
Kablosuz olarak da QCY T5 i beğeniyorum, senin beğenmediğin kulaklıklara göre nerede konumlanır bilemiyorum.![]()
Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sennheiser CX 80S Kablolu Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık özelliklerini incele, 1.260,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu arada ben jbl c100si kullanıyorum ve müzik anlamında memnunum, sen değilsen belki benim önerilerim de senin için yetersiz olabilir. Kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini değerlendirmeyi unutma.![]()
QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatlarını Akakçe ile takip et! QCY T5 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com