06mustafa06
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
reis ben pek anlamıyorum yeni başladım discordun varsa discord isminle etiketini atda ordan konuşalımphonixminer.exe dosyası ile aynı dosya konumunda olması lazım.
mining yaparken vram max kaç olmalı ısısıstart_miner.bat ın olduğu dosyanın içinde phonixminer.exe diye bir uygulama olması lazım .
ne kadar az olabiliyorsa o kadar olmalı . nereden bakıyorsun ve kaç derece 110 derece değildir inşallahmining yaparken vram max kaç olmalı ısısı
106 derecene kadar az olabiliyorsa o kadar olmalı . nereden bakıyorsun ve kaç derece 110 derece değildir inşallah
tech powerupne kadar az olabiliyorsa o kadar olmalı . nereden bakıyorsun ve kaç derece 110 derece değildir inşallah
soğutmaya biraz daha dikkat etmeni öneririm sağlıklı olmaz . kartın ömrü azalır . ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi. sıcaklığı ne kadar düşürürsen kartın o kadar verimli ve sağlıklı olur. 80 derecelere bile indirsen çok iyi olur ama tekrardan söyleyeyim ne kadar soğuk o kadar iyi.106 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tech powerup
asus tuf arka plakaya koymuş sadece termal pedisoğutmaya biraz daha dikkat etmeni öneririm sağlıklı olmaz . kartın ömrü azalır . ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi. sıcaklığı ne kadar düşürürsen kartın o kadar verimli ve sağlıklı olur. 80 derecelere bile indirsen çok iyi olur ama tekrardan söyleyeyim ne kadar soğuk o kadar iyi.
reis discord varmı valla anlamıyorum hiçbirşey yeni başladım dediğim gibi discord varsa discord ismini ve etiket numaranı atarmısınstart_miner.bat ın olduğu dosyanın içinde phonixminer.exe diye bir uygulama olması lazım .
değiştirebiliyorsan değiştir. Hangi kart olduğunu bilmiyorum fakat her türlü çok yanlış o sıcaklıkta olması mesela gddr6 -gddr6x bellekleri micron ++95e kadar kullanılmasını öneriyor .asus tuf arka plakaya koymuş sadece termal pedi
özelden attımreis discord varmı valla anlamıyorum hiçbirşey yeni başladım dediğim gibi discord varsa discord ismini ve etiket numaranı atarmısın