ETHERYUM MADENCİLİĞİNE SORUNU

Reaksiyon skoru
7
Etheryum madenciliğine yeni başladım böyle bir sorunum var bilen yazabilirmi.

Ekler

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    82.7 KB · Hit: 89
phonixminer.exe dosyası ile aynı dosya konumunda olması lazım.

start_miner.bat ın olduğu dosyanın içinde phonixminer.exe diye bir uygulama olması lazım .

106 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tech powerup
soğutmaya biraz daha dikkat etmeni öneririm sağlıklı olmaz . kartın ömrü azalır . ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi. sıcaklığı ne kadar düşürürsen kartın o kadar verimli ve sağlıklı olur. 80 derecelere bile indirsen çok iyi olur ama tekrardan söyleyeyim ne kadar soğuk o kadar iyi.

soğutmaya biraz daha dikkat etmeni öneririm sağlıklı olmaz . kartın ömrü azalır . ne kadar serin çalışırsa o kadar iyi. sıcaklığı ne kadar düşürürsen kartın o kadar verimli ve sağlıklı olur. 80 derecelere bile indirsen çok iyi olur ama tekrardan söyleyeyim ne kadar soğuk o kadar iyi.
asus tuf arka plakaya koymuş sadece termal pedi

start_miner.bat ın olduğu dosyanın içinde phonixminer.exe diye bir uygulama olması lazım .
reis discord varmı valla anlamıyorum hiçbirşey yeni başladım dediğim gibi discord varsa discord ismini ve etiket numaranı atarmısın

asus tuf arka plakaya koymuş sadece termal pedi
değiştirebiliyorsan değiştir. Hangi kart olduğunu bilmiyorum fakat her türlü çok yanlış o sıcaklıkta olması mesela gddr6 -gddr6x bellekleri micron ++95e kadar kullanılmasını öneriyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis discord varmı valla anlamıyorum hiçbirşey yeni başladım dediğim gibi discord varsa discord ismini ve etiket numaranı atarmısın
özelden attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,814
Üyeler
188,481
Son üye
exec0
Geri