İhtiyaç yoksa, kalmalı.Arkadaşlar merhaba. Benim babamı işten çıkarttıklarında tazminat almıştı. Biz de yükselir de araba alırız diye dolara çevirmiştik. O zaman 6 TL'den almıştık. Sizce bozdurmalı mıyız?
Şimdi ihtiyacımız daha yok hocam, tabii ileri de işçi çıkartması yapılırsa olabilir ama demek istediğim şey biz araba alacağımız için sizce şimdi bozduralım, yani düşer mi yükselir mi tam kestiremediğimden sorayım dedim.İhtiyaç yoksa, kalmalı.
İhtiyaç var ise, sadece ihtiyaç kadarını bozdurmalı.
Sence yükselir mi yoksa düşmeye devam mı?7.20'de bozmadıysan şu an bozmanın da anlamı yok.
Ben de bir türlü kesitremiyorum hocam.Bence tam sırası. Ama dolar şuan artadabilir azaladabilir. Bir bilene sorun tanıdık dövizci vs. Şu virüs olayı bitmeden bozdurmak mantıklı olabilir.
Yükselmesi daha olası.Şimdi ihtiyacımız daha yok hocam, tabii ileri de işçi çıkartması yapılırsa olabilir ama demek istediğim şey biz araba alacağımız için sizce şimdi bozduralım, yani düşer mi yükselir mi tam kestiremediğimden sorayım dedim.
Galeri işleten bi tanıdığım var iş olmadığından fiyatları biraz düştü.Yükselmesi daha olası.
Türkiye Hazinesi, sürekli olarak borç alıyor.
Yani ülke ekonomisi tahmin edemeyeceğin kadar kötü durumda.
Ayrıca haftada 3-4 gün evden çıkılmıyor, şehir dışına hiç çıkılmıyor.
Araba almak için sence doğru zaman mı?
Hemen bozdurup altın alın. Yurt dışında üniversiteler de hocalık yapmış profesörler ve çok başarılı Türk finansçılar hepsi aynı görüşte.Arkadaşlar merhaba. Benim babamı işten çıkarttıklarında tazminat almıştı. Biz de yükselir de araba alırız diye dolara çevirmiştik. O zaman 6 TL'den almıştık. Sizce bozdurmalı mıyız?
Şu an değil hocam virüsten sonra düşünüyoruz ama dediğim gibi çok arada kaldık.Yükselmesi daha olası.
Türkiye Hazinesi, sürekli olarak borç alıyor.
Yani ülke ekonomisi tahmin edemeyeceğin kadar kötü durumda.
Ayrıca haftada 3-4 gün evden çıkılmıyor, şehir dışına hiç çıkılmıyor.
Araba almak için sence doğru zaman mı?
Hocam ona da pek güvenemedim şimdi o fiyata altın alıp zararlı çıkmakta var.Hemen bozdurup altın alın. Yurt dışında üniversiteler de hocalık yapmış profesörler ve çok başarılı Türk finansçılar hepsi aynı görüşte.
Doları Amerikanın ihracat yapamaması için bir süre daha yüksek tutacaklar ama Dolar bir kağıttan ibaret ve karşılıksız basılıyor.
Doların da ipini çekecekler anlayacağın. Parayı kontrol eden Yahudi bankerler bunu istiyor...
Kral, virüs bitene kadar ohoo. Daha yeni yayılıyor.Şu an değil hocam virüsten sonra düşünüyoruz ama dediğim gibi çok arada kaldık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ona da pek güvenemedim şimdi o fiyata altın alıp zararlı çıkmakta var.
Önümüzde ki 4 günlük karantina da yükselir diye düşünüyorum.Kral, virüs bitene kadar ohoo. Daha yeni yayılıyor.
Rusya şimdi Amerika'yı kovalıyor salgında.
Bizim ülkede virüs bitmedi, ama ekonomi bitti.
O yüzden virüs bitmiş gibi, hayatı normale çevirmeye çalışıyorlar.
Çünkü dışa bağlıyız, ekonomi çarkının dönmesi gerekiyor.