Acemicirak
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Arkadaşlar ekranlı kullanabileceğim bir anakart tavsiyeniz var mıdır? Bütçe biraz az onun için f/p ürün önerirseniz sevinirim 
gördüğüm en saçma öneri şayet nerenizle düşünüp yazdınız merak ediyorumB450 Tomahawk.
derken? çok güzel bir anakart?gördüğüm en saçma öneri şayet nerenizle düşünüp yazdınız merak ediyorum
işlemci model belirtir misiniz ?
Haklısınız düşük bütçe f/p bir ürüne gidip X570 atayım değil mi?gördüğüm en saçma öneri şayet nerenizle düşünüp yazdınız merak ediyorum
işlemci model belirtir misiniz ?
mantıken arkadaş oyun oynamayacak o kartı açacak her anakart sayılabilir ?Haklısınız düşük bütçe f/p bir ürüne gidip X570 atayım değil mi?
derken? çok güzel bir anakart?
700 civarı alınabilecek en iyi anakartlardan biridir tomahawk maxHaklısınız düşük bütçe f/p bir ürüne gidip X570 atayım değil mi?
Tamam sen B450M S2H öner o zaman benim önerime karışma bilgisizliğin ile.mantıken arkadaş oyun oynamayacak o kartı açacak her anakart sayılabilir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu bilgisizlik değilTamam sen B450M S2H öner o zaman benim önerime karışma bilgisizliğin ile.
B450 Tomahawk'ı sadece oyun oynayacak kişiler mi kullanabiliyor? Burada ekran kartı veya işlemci konuşmuyoruz neyi konuşuyorsun ya? Çok biliyorsan kendi önerini yap benim önerime karışma dediğim gibi. 700 TL bütçe ile alınabilecek en iyi anakartı önerdim bu senin nerene batıyor da uyuzluk yapıyorsun?bu bilgisizlik değil
kullanım amacı belli oyun oynayacak olsaydı o zaman b450 tomahawk önerilebilirdi.
yazmadan önce iki kere okuyun ? mining anakartı değil demiyorum sadece mining yapacağı için gereksiz pahalı oluyor diyorum dediğimi anlamıyorsan boş yapmaB450 Tomahawk'ı sadece oyun oynayacak kişiler mi kullanabiliyor? Burada ekran kartı veya işlemci konuşmuyoruz neyi konuşuyorsun ya? Çok biliyorsan kendi önerini yap benim önerime karışma dediğim gibi. 700 TL bütçe ile alınabilecek en iyi anakartı önerdim bu senin nerene batıyor da uyuzluk yapıyorsun?
b450 ToMaHaWk Al (!)Arkadaşlar işlemciyi de daha almadım şimdilik elimde sadece monitör ve rtx 3060 ekran kartı var çok uçmayacak şekilde p/f verebileceğiniz işlemci, power suplay, anakart önerilerinize açığım sizlere göre alacağım. Sizce hangi marka modelleri almalıyım?