Bunu görmedim bunu alabilirsin.bo modeli öneririm veya jbl alabilirsin bunlar varken başka marka almanı kesinnikle önermem
bo modeli öneririm veya jbl alabilirsin bunlar varken başka marka almanı kesinnikle önermem
bu modelin mikrofonuda çok güzel ve kulaklık takılıyken hiç bir şey çalmıyorsa ortamdaki ses seviyesini ayarlamak için kendi sesini höpörlörden duyabiliyosun bu bir artı
İkisinde iyi değil maalesef.Bunu bulabildim https://www.akakce.com/kulaklik/en-...kizilotesi-tv-kulakligi-fiyati,304504323.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu görmedim bunu alabilirsin.
O zaman 350 TL ye güzel kablolu kulaklık al.Şimdiki kulakiçi.
Kafa üstü istiyorum ya.O zaman 350 TL ye güzel kablolu kulaklık al.
![]()
Anker SoundCore Life Q10 Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q10 Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q10 Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.985,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
anlamadım demek istediği ama bu fşyat bandında sony ve jbl den başka daha iyi bi kulaklık zor bulursunİkisinde iyi değil maalesef.
Genel olarak bu öneriliyor daha iyisinin olduğunu pek sanmıyorum.Listemde var kendisi ama daha iyisi var mı diye bakıyorum.
Marka takıntın varsa JBL al ama yoksa AnkerKafa üstü istiyorum ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Listemde var kendisi ama daha iyisi var mı diye bakıyorum. Bir kere T500BT'yi solluyor o kesin.
kendi tercihin anker de alabilirsin ama deiğim gibi sony ve jbl in verdiği kaliteyi diğer markaların vereceğini zannetmiyorumanlamadım demek istediği ama bu fşyat bandında sony ve jbl den başka daha iyi bi kulaklık zor bulursun