atatürkçülük kanımda var
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,104
Steam üzerinde 50 TL, alınır mı? Almayı düşünüyorum şahsen. Puzzle çok mu?
İlk 2 oyunu bitti zaten. Yani ondan sordum, üçüncüyü almaya değer mi yoksa korsan indirip geçeyim mi?İlk iki oyunun aynısı. Bu da bir üçleme olduğu için ilkinden başlaman daha iyi olur.
Yani çok yenilik getiren bir oyun değil. Alsan da olur, almasan da.İlk 2 oyunu bitti zaten. Yani ondan sordum, üçüncüyü almaya değer mi yoksa korsan indirip geçeyim mi?
Rise of Tomb Raider'ın tıpkısının aynısı. Herhangi yeni bir şey yok. Hatta sana Shadow of The Tomb Raider videosu diyerek aslında Rise of The Tomb Raider videosu göstersem inanırsın yani o kadar aynıİlk 2 oyunu bitti zaten. Yani ondan sordum, üçüncüyü almaya değer mi yoksa korsan indirip geçeyim mi?
Zaten arka arkaya oynamam. En son oynayalı 1 2 ay oldu. Exodus bitecek daha.Rise of Tomb Raider'ın tıpkısının aynısı. Herhangi yeni bir şey yok. Hatta sana Shadow of The Tomb Raider videosu diyerek aslında Rise of The Tomb Raider videosu göstersem inanırsın yani o kadar aynıBu oyunun kötü olduğu anlamına mı gelir kesinlikle hayır. Ama aynı oyunu baştan oynamak sıkabilir. Doyamadım diyorsan 50 TL'ye değer tabii ki al.
O zaman düşünmeden al.Zaten arka arkaya oynamam. En son oynayalı 1 2 ay oldu. Exodus bitecek daha.
Exodus'u aldın umarım.Zaten arka arkaya oynamam. En son oynayalı 1 2 ay oldu. Exodus bitecek daha.
: DExodus'u aldın umarım.