Öneri Xiaomi Redmi Note 9 Pro Vs Realme 7

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,810
İki telefon arasında kaldım hangisini almalıyım?
Aradığım özellikler;
1-Performans (Mobil Oyun oynamıyorum fakat oynadığım zaman kasmaması lazım)
2-Kamera
3-Şarj

Telefonu alalı bir kaç ay oluyor ve telefonun bataryası ilk aldığımda 3 gün dayanırken artık 1.5 gün bile dayanamıyor. Telefonu düzgün kullanmama rağmen ev şarj etmeme rağmen .
Kullanim sikligina bagli ve telefona bakimina bagli ben 6aydir kullaniyorum tek bir sikintisi olmadi Bayarya konusuna gelirsek Batarya durumuna erki eden faktörler var bildiğin gibi bunlar başlıca kaç saat oyun oynadığın telefonun ônerilen ayarlarını değiştirip değiştirmediğin parlaklık ayarın mesela ben parlaklığı en düşüğe çok yakın kullanıyorum bunun sebebi pil uzun sürsün diye değil parlaklık artınca gözlerimin ağrımasındandır

Arkadaşın sorusuna gelince redmi note 9 pro kullanıyorum ve memnunum ancak realme 7 hakkinda bir bilgim yok daha iyi bir telefon olabilir

Xiaomi Note 9 serisinin eski kasalarında kamerasına toz kaçıyor. Xiaomi'ye göre artısı ekran, yazılım, hızlı şarj ve performans olacaktır.

Yazılımdan dolayı hiçbir Xiaomi cihazı almayın derim.
Zaten son kararımı verdim Realme 7 veya 7 Pro alacağım teşekkürler yardımınız için

note 9 pro iyi bir cihaz yazılımda herhangibi bir sorun yok gayet oyun bakımında ise pugh de rahat 60 fps veriyor şahsen kullandım telefonu şuan kullandığım telefon note 9s ve bundanda memnunum note 9pro alınabilir

Geri