Amazon Japonya Parayı Çekti Hesabı Banladı

SinanUA

80+
Reaksiyon skoru
10
Beyler amazon japonya üzerinden 4 tane kart sipariş ettim toplamda 2si stokta yoktu zaten, son siparişten sonra hesabı blokladı.(aç gözlü değilim biri gelince diğer siparişleri iptal edecektim)
Görüldüğü gibi parayı da çekti. İade olmadı para, şimdi bu kart gelecek mi? Satıcı amazon değildi.
IMG_20210324_120309.jpg

Amazon ile iletişime geçin tc kimlik kart fotoğrafı gönderin hesabı açarlar sende niyr 4 tane alıyon miningci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler amazon japonya üzerinden 4 tane kart sipariş ettim toplamda 2si stokta yoktu zaten, son siparişten sonra hesabı blokladı.(aç gözlü değilim biri gelince diğer siparişleri iptal edecektim)
Görüldüğü gibi parayı da çekti. İade olmadı para, şimdi bu kart gelecek mi? Satıcı amazon değildi. Alıntıyı görüntüle
Satıcı amazon değilse g. O para gitti artık

Geçmiş olsun. :(

1 hafta içerisinde iade olur normalde, satıcının parayı alıp kartı göndermeme gibi bir lüksü yok kargo bilgisini sisteme girmesi gerekiyor. 1 hafta içerisinde karta iade olmazsa amazon.jp'den yeni hesap açıp destek talebi oluştur sipariş numarasını girerek

Benim hesabımda banlandılar 1 hafta sonra açıldı.

Paranız doğrudan satıcıya gitmiyor ki, aracı kurum olan Amazon paranızın iadesini güvence altında tutuyor. Böyle olmasa zaten dünya devi firma olamazdı ve güvenilir firma olamazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,325
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri