WİN 10 32 BİTİ 64 BİT YAPMA

Kadir.K

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
win 7 home basic 32 bit kullanıyordum win 10 home 64 bit e geçmek istedim windowsun kendi sitesinden flasa kurdum flash pc de takılı ilen bilgisayarım yerinden setup a girdim formatı başlattım win 10 32 bit oldu ve hiçbir dosyam silinmedi(32 bit olarak kurmuşum farketmeden). Daha sonra windowsun sitesinden win 10 64 bit olanı indirdim ve aşağıdaki hata geldi dosyalarımı silmeden nasıl win 10 64 bit yaparım yardım

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    39.6 KB · Hit: 160
Setupla kuramazsın sistemi format atıckasın.

Bir bölüm bölüp dosyalarını atman lazım oraya. Formatta C diskini sileceksin sadece.
onu nasıl yaparım nasıl farklı bölüm olusturup win 10 fformatı atarken silinmemesini saglarım baya bi oyun var içinde yüklemek günlerimi aldı

onu nasıl yaparım nasıl farklı bölüm olusturup win 10 fformatı atarken silinmemesini saglarım baya bi oyun var içinde yüklemek günlerimi aldı
C'yi seçip İleri deyin dosyalarınız ve o 32 bit Windows kalır. Oyunları 64 bit Windows'un olduğu konuma taşıyıp 32 bit Windows'un silebilirsiniz.

Format USB'si hazırlarken 32bit mi yoksa 64bit mi olacağını seçiyorsun.

sistemim win 10 32 bit ben 64 bit için format atacağım lakin içerisinde oyunlarım var silinmesini istemiyorum ne yapabilirim
Diski 2'ye bölün oyunları diğerine yükleyin.

Geri