WİN 10 32 BİTİ 64 BİT YAPMA

win 7 home basic 32 bit kullanıyordum win 10 home 64 bit e geçmek istedim windowsun kendi sitesinden flasa kurdum flash PC de takılı ilen bilgisayarım yerinden setup a girdim formatı başlattım win 10 32 bit oldu ve hiçbir dosyam silinmedi(32 bit olarak kurmuşum farketmeden). Daha sonra windowsun sitesinden win 10 64 bit olanı indirdim ve aşağıdaki hata geldi dosyalarımı silmeden nasıl win 10 64 bit yaparım yardım

daha önceden buna benzer bir şey yapmıştım boşta 200 gb olan var ona atsam olur mu ? fformat esnasında silinir mi
Diskin harfi C değilse sıkıntı yok.
Zaten format atarken hangilerini silmek istediğinizi kendiniz seçiyorsunuz.

Diskin harfi C değilse sıkıntı yok.
Zaten format atarken hangilerini silmek istediğinizi kendiniz seçiyorsunuz.
daha önce windows 7 formatı attım onda öyleydi win 10 da aynımı ? bide boot menuye giremiyorum sitede f12 diyor acarkende f12 diyor ama ne kadar tıklasam da giremiyorum baska yolu var mı ?

daha önce windows 7 formatı attım onda öyleydi win 10 da aynımı ? bide boot menuye giremiyorum sitede f12 diyor acarkende f12 diyor ama ne kadar tıklasam da giremiyorum baska yolu var mı ?
BIOS'a girmek için bu yöntemi deneyin.
Win 10 format atmak daha kolay.

win 7 home basic 32 bit kullanıyordum win 10 home 64 bit e geçmek istedim windowsun kendi sitesinden flasa kurdum flash PC de takılı ilen bilgisayarım yerinden setup a girdim formatı başlattım win 10 32 bit oldu ve hiçbir dosyam silinmedi(32 bit olarak kurmuşum farketmeden). Daha sonra windowsun sitesinden win 10 64 bit olanı indirdim ve aşağıdaki hata geldi dosyalarımı silmeden nasıl win 10 64 bit yaparım yardım
lazım olanları d ye atıcaksın ramin 4gb ise 64 bit yap yoksa 32 kalsın kasar sonra windowsun sitesinden indireceksin flasha kuracaksın çalıştıracaksın c yi sileceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,365
Üyeler
186,875
Son üye
Edip bozkuş
Geri