Ders çalışmayı kendime eğlenceli bir hale getirebilirmiyim?

Azimli insanlara lafım yok ama doğuştan olmayan bir şey yüzünden kendimi zorlamadım :D.

Hedef koy ve birine anlatıyormuş gibi çalışmayı dene. Sanki öğretmensin de yanında da öğrencin var gibi.
Arkadaşa katılıyorum en anlamadığım ders matematikti her ne kadar yapamasam da birine anlatır gibi sesli çalışıyordum 😄👍

@banxtre hocam sende dersler hakkında bilgili birisin sorum başlıkta yardımcı olursan sevinirim 😊

en mantıklısı sen kimsin lan ******** diye gir soruyo
salaa bak bunları mı almış bakkaldan diye gelişme kısmını oku
olum kolaymış lan diye çözzmeye başla
benim taktik bu

Kendine ceza koy. İstediğim verimi alamazsam kendime şu cezayı veriyorum diye düşün. İstersen özelden ceza önerimi yazabilirim. 😁

sevmeyebilirsin. kendini zorlamaktan korkma. hedef koyarsan da daha verimli olur mesela "2 saat çalışacağım" yerine "2 konu çalışacağım" gibi.

Bence eğlence meselesini falan geç, ödül koyma işini mantıklı bulmuyorum. Banane olum dersten, her türlü yaparım ne yapacaksam. Sorumluluklarının farkına var, bilincinde ol. Otur şimdi o masaya 🤗

ben ne zaman belli bir zaman ders çalıştıktan sonra ayak çiğ köftesi müziği açıyorum

Ders çalışmayı sevmiyorsan eğlenceli hale getiremezsin.Kendimi bildim bileli sevmem.Üniversite bu dönem bitecek hep ittire kaktıra son zamana bıraka bıraka geçti eğitim hayatım.Başarısız da değilim ama sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri