Neler Yeni

Ders çalışmayı kendime eğlenceli bir hale getirebilirmiyim?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
ders çalışmayı istemediğin zaman çalışma boşa zaman kaybı olur sadece isteğin olduğu zaman çalış ben öyle yapardım daha verimli olur ama eğer hiç çalışma isteğin yoksa onu bilemem ben rap müzik ile çalışırdım ayrıca sen de sevdiğin müzikle çalışmaya çalışabilirsin

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Kendine ceza koy. İstediğim verimi alamazsam kendime şu cezayı veriyorum diye düşün. İstersen özelden ceza önerimi yazabilirim. 😁
Yapma 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ders çalışmayı sevmiyorsan eğlenceli hale getiremezsin.Kendimi bildim bileli sevmem.Üniversite bu dönem bitecek hep ittire kaktıra son zamana bıraka bıraka geçti eğitim hayatım.Başarısız da değilim ama sevmiyorum.
Bazen ders çalışmaktan vs keyif alıyorum ama her zaman olmuyor buda konuyu anlamam için defalarca tekrar yapmama gerektiriyor

ders çalışmayı istemediğin zaman çalışma boşa zaman kaybı olur sadece isteğin olduğu zaman çalış ben öyle yapardım daha verimli olur ama eğer hiç çalışma isteğin yoksa onu bilemem ben rap müzik ile çalışırdım ayrıca sen de sevdiğin müzikle çalışmaya çalışabilirsin
Hocam lgs ye girecegim 2.5 ay kaldı vallahi istemediğin zaman çalışma olayı benim için pek geçerli değil şuan

sevmeyebilirsin. kendini zorlamaktan korkma. hedef koyarsan da daha verimli olur mesela "2 saat çalışacağım" yerine "2 konu çalışacağım" gibi.
Hocam lgs ye kaldı 2.5 ay 2 den 11 e kadar çalışıyorum hiçbir konum tam değil ve bir sürü eksiğim var o yüzden kendimi baya zorlamam gerekiyor

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Yapma 😁

Bazen ders çalışmaktan vs keyif alıyorum ama her zaman olmuyor buda konuyu anlamam için defalarca tekrar yapmama gerektiriyor

Hocam lgs ye girecegim 2.5 ay kaldı vallahi istemediğin zaman çalışma olayı benim için pek geçerli değil şuan
büyük bir ihtimal yapamadığın dersler zevk vermiyor. Maalesef bu derslere isteksiz olsan da çalışmalısın yoksa gelecekte sorun yaşayacaksın maalesef. Hangi derste kötüysen o dersin üstünde yoğunlaşmalısın dostum

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Çağrı Ö
Hocam lgs ye kaldı 2.5 ay 2 den 11 e kadar çalışıyorum hiçbir konum tam değil ve bir sürü eksiğim var o yüzden kendimi baya zorlamam gerekiyor
2 konuyu örnek olarak verdim. 3. sınıfta finale hazırlanırken 7 günde 7 komite çalışmam gerekiyordu. günde 1 komite hedef koyuyordum, yapmadan uyumuyordum. unutmamak lazım ki kendin için çalışıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom