ozan2327
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 605
- İsim
- ozan başaran
tempoya girmeden tam 1 gün önce her ne kadar program sevmesemde, ayak uyduramasamda kendime bir program ayarladım. işte sabah 7 de kalkılacak 8 de kahvaltı yapılacak 9 da spor yapılacak 10 da dil öğrenilecek 11 de enstürman çalınacak gibi gibi kendime ders dışında ilgi alanları oluşturdum. sonra bu saydıklarımı yaptıktan sonra öğlen 12 den akşam 12 ye kadar ders çalışıcam dedim ve çalıştım önemli olan programı ne olursa olsun kıyamet kopsa bile harfiyen uygulamak.yani kimine göre ağırdır kimine göre değildir, öyle şantiyede falan çalışmadım yani ağır bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya aslında öyle önceki kadar oyun oynama isteğim yok ama ders çalışma isteğim olmadığı için bilgisayarda boş zaman geçiriyorum. birde şu anki dönemde olan bu problemlerden dolayı o kadar çalışmamın boşa gitmesininde bi ihtimali var diye umutsuzluğa kapılıyorum. sonuçta her üni mezunu olanın hayatı aydınlanmıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral bu disiplini nasıl sağladın ya ben çok disiplinsiz biriyim galiba hiç böyle bir duruma girmedim kendi başıma harbi çok zor ya.