Lolcü Buse
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Hp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
En son HyperX'i satın almıştıHp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
İdare eder ,müşteri hizmetindekiler bilgisizHp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
Bir değişik ya bir yeri çok iyi bir yeri berbat.İdare eder ,müşteri hizmetindekiler bilgisiz
Hangi ürünü olduğuna bağlı.Hp markası hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ? Teknik servisi nasıl ? Marka hakkında ki fikirlerinizi bekliyorum
monitörü alınır mıHangi ürünü olduğuna bağlı.
Önerilmiyor.monitörü alınır mı
Laptoplari nasıldır teknik servisi sorun yaratır miHangi ürünü olduğuna bağlı.
Teknik servisi bilmiyorum ama geneldr laptopları iyiLaptoplari nasıldır teknik servisi sorun yaratır mi
Butcem max 8.000 TLBöyle marka arayışına girmek yerine bütçe belirterek yeni konu açsan model önerileri alırdın.
Bu modeli nasildirTeknik servisi bilmiyorum ama geneldr laptopları iyi
Aklınızda model varsa belirtin
Yeni konu açın.Butcem max 8.000 TL