Halojey
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Olur. önerebilirsinizHocam 999tl ye size harika bir koltuk onersem
Olur. önerebilirsinizHocam 999tl ye size harika bir koltuk onersem
5-6 saat oturmayacağım yastıkları pek önemli değil ancak dayanıklılığı ve alacağım marka/site güvenli midir bunları bilmek istiyorum. Aynı model N11 de 1000TL kendi sitesinde 900 eğer kendi sitesi sıkıntılı ise N11 aracısını tercih edeceğim.Dostum güzel, eğer 1600-1700₺ civarı bütçeye çıkamıyorsan başka bir alternatifin de yok zaten bu fonksiyonlara sahip olan. Ben kullanıyorum sorun olabilecek iki yanı var, bel yastığı çok çabuk içine göçüyor 1-2 saat kullandıktan sonra, sonra geri şişiyor ama eskisi gibi değil, yani bel yastığı idare eder ama iyi değil işte, bir de oturak kısmı 5-6 saatin sonunda rahatsız ediyor, daha kısa oturacaksan sorun yaratmaz.
Dediğiniz ürün bu ikisinden biri olabilir mi?Hocam 999tl ye size harika bir koltuk onersem
Hayır 990TL ye xdrive koltukları ile aynı özelliklerdr olan aynı kalitede olan bir koltukDediğiniz ürün bu ikisinden biri olabilir mi?
Herkese Mobilya Zal X-2071 Pro Gamer Üst Seviye Oyuncu Fiyatı
Herkese Mobilya Zal X-2071 Pro Gamer Üst Seviye Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Kırmızı-Cafeye Özel-1509T0511 Fiyatı
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Kırmızı-Cafeye Özel-1509T0511 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Peki hangi marka modeldir söyleyebilirmisiniz?Hayır 990TL ye xdrive koltukları ile aynı özelliklerdr olan aynı kalitede olan bir koltuk
rezPeki hangi marka modeldir söyleyebilirmisiniz?
Yarına kadar bir rehber çıkarıcam indirimli bir link de olabilir takipte kalın
Rez aldım bekliyorum yorumunuzu görmek ve fikir edinmek içinYarına kadar bir rehber çıkarıcam indirimli bir link de olabilir takipte kalın
Fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
İnceleme daha bitmedi herhaldeYarına kadar bir rehber çıkarıcam indirimli bir link de olabilir takipte kalın
Fotoğraf:
Alıntıyı görüntüle
Hayır ama güzel bir indirim kuponu kopardım beklememin sebebi gelmesini beklememİnceleme daha bitmedi herhalde![]()
İncelemeyide dört göz ile bekliyorumHayır ama güzel bir indirim kuponu kopardım beklememin sebebi gelmesini beklemem
incelemen bitince bilgi verirmisin kardeşimHayır ama güzel bir indirim kuponu kopardım beklememin sebebi gelmesini beklemem
.incelemen bitince bilgi verirmisin kardeşim