Türk Telekom Fiber Nasıldır

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Arkadaşlar selam.

Arkadaşlar 2 ay sonra evleneceğim ve yeni eve taşınacağım. Yeni evde Türk Telekom Fiber alt yapısı var. Ben normal de süperonline kullanıyorum bugün süperonline aradığım da adresi verdim alt yapı var fakat centilmenlik anlaşmaları varmış. Türk telekomun olduğu yere süper online giremiyormuş.

Benim süperonline internetim. 100 mphs download 30 mphs uploud hızım var ve fatura olarak da tv+ içerisin de aylık 109 TL ödüyorum. Bugün Türk telekomu aradığım da 156 TL ye 100 mphs download hızı ve 5 mphs uploud hızı var. Bence fiyatları çok kazık ama mecbur alacağız 30 mphs uploud hızı istediğim de bana 500 küsür TL fatura çıkarttılar.

Şu anda Türk Telekom Fiber kullanan arkadaşlar memnunlar mı kesin var mı net hızları düşüyor mu ?

Hocam başka bir firmadan alın daha iyi olur. Çünkü o kadar para ödeyip TT'nin sıkıntısı çekilmez. Bu arada hayırlı olsun, Allah uzun ömürler nasip etisn birlikte. Darısı bizim de başımıza.

Hocam başka bir firmadan alın daha iyi olur. Çünkü o kadar para ödeyip TT'nin sıkıntısı çekilmez.
Sıkıntı şu hiç bir firmanın alt yapısı yok Türk telekomun fiber alt yapısı var diyorum biz kullanmayız diyorlar ne yapacağım bilmiyorum

Sıkıntı şu hiç bir firmanın alt yapısı yok Türk telekomun fiber alt yapısı var diyorum biz kullanmayız diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Biraz saçma olacak sorum ama hangi firmalara baktınız?

Fiber dediğine bakma. Daha normal hızları bile veremiyor. Türk.net, Kablonet veya Milleni.com öneririm.

Kablonet'e baktınız mı? Onların da cazip paketleri var diye biliyorum.
Fiber dediğine bakma. Daha normal hızları bile veremiyor. Türk.net, Kablonet veya Milleni.com öneririm.
Kablo nete şimdi bakıyorum.

Evimde süperonline var valla hi o kadar memnunum ki hız olsun başka bir şey olsun 5 yıldır kullanıyorum. Sadece müşteri hizmetleri her yıl tahatüt yenilemek için arıyorlar.

SüperOnline'dan yararlanmak için Hattın çeken bir yerde olması lazım.
Kablo nete şimdi bakıyorum.

Evimde süperonline var valla hi o kadar memnunum ki hız olsun başka bir şey olsun 5 yıldır kullanıyorum. Sadece müşteri hizmetleri her yıl tahatüt yenilemek için arıyorlar.

TURKNET KULLANIYORUM SUANA KADAR HIC SORUN YASAMADIM TEK SIKINTISI ONLINE ISLEMLERLE HALLEDILIYOR

Turknet TT altyapısını kullanıyor nasıl gelmiyor onu anlamadım.Hiçbiri gelmiyorsa mecburen TT kullanacaksınız gibi duruyor.

Turknet TT altyapısını kullanıyor nasıl gelmiyor onu anlamadım.Hiçbiri gelmiyorsa mecburen TT kullanacaksınız gibi duruyor.
Malesef aradım sordum ama yok. Nasıl oluyor anlamadım acaba bina yeni olduğundan olabilir mi site 1 ay önce faaliyete geçti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,419
Üyeler
187,507
Son üye
muyvural
Geri