Technopat VS Donanım Arşivi

resim_2021-03-27_112527.png

İki forumunda ayrı özellikleri var. Niye bir karşılaştırma içerisine giriyorsunuz ki? Bilgisayar toplama, parça gibi konular buradan sorulur. Technopat'ta alt başlıklar bayağı aktif. GNU/Linux ile ilgilenen birisini burada pek göremezken Technopat'ta rahatlıkla görebiliyorum.
Ayrıca burası biraz daha kurallar açısından flex. Technopat'ta katı kurallar uygulanıyor.

Adam fikrinizi sormuş. Boş konu diyerek baltalamak daha boş bence. İlgini çekmiyorsa girme.
Konunun amacını düşünüyorum. Ya yalakalık, ya kavga çıkarmak ya da her iki forumun da artılarını eksilerini konuşarak düzgünce tartışmak. Eğer amaç ilk ikisinden biriyse bana göre boş konudur. Ve öyle olduğunu düşünüyorum.

Konunun amacını düşünüyorum. Ya yalakalık, ya kavga çıkarmak ya da her iki forumun da artılarını eksilerini konuşarak düzgünce tartışmak. Eğer amaç ilk ikisinden biriyse bana göre boş konudur. Ve öyle olduğunu düşünüyorum.
Kardeşim burada hangi forum daha iyi onu konuşuyoruz istemiyorsan git.

Aralıksız 20K mesaj atmak TP'de 14 gün sürüyor. Burada cooldown kaç saniye?
15 saniye. Ayrıca küfür etmezsen hiçbir şekilde susturulmuyorsun. Kafaya takıp saçma sapan kurallardan uyarı atacak mod vs. de yok. Az aktif olsa forum 1-2 haftada plat olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,840
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri