İtopya da neden stok var ve ucuz

onurr165

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba arkadaşlar sistem alıcam Bi yerden heryerde ekran kartı yok veya pahalı ama itopya da mesela gtx 1660 super li sistem 8k 9k neden böyle ucuz ve tek ekran kartına bakınca stok yok diyor ama sistemde var anlatır mısınız? Tehlikeli bir durum yoktur değil mi işin içinde

Yoktur.

Merhaba arkadaşlar sistem alıcam Bi yerden heryerde ekran kartı yok veya pahalı ama itopya da mesela gtx 1660 super li sistem 8k 9k neden böyle ucuz ve tek ekran kartına bakınca stok yok diyor ama sistemde var anlatır mısınız? Tehlikeli bir durum yoktur değil mi işin içinde
Tekli satış yapılmıyor ekran kartlarında.

Firmalar bu dönemde miningcilerden dolayı tekli ekran kartı satmıyor. Sadece sistem ile birlikte satıyorlar. O yüzden böyle bir durum var. İtopya'ya has bir durum değil. Fiyatlar da ucuz değil.

1660s sistem için 8-9k'ya ucuz der hale geldik...

Ya ucuz değil mi 8 bin liraya önceki piyasa hakkında konuşmayın şuankine göre konuşun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bizde biliyoruz 2 3 sene öncesinde daha ucuz olduğunu

Çok iyi hatırlıyorum 5 ay önce falan boş bulunup technopatta 7k’ya gtx 1660 superli bir sistem önermiştim birine ve linç yemiştim. Şimdi ise 9k’ya ucuz diyoruz allah sonumuzu hayretsin gerçekte çok üzücü bir durum. Soruna gelirsek şu anki piyasaya göre fena değil gibi.

1660superli sistem 9kya ucuz değil bu arada normal şartlarda o sistemin 5-6 k olması gerekiyor, sen ekran kartına 2-3 yerine 5-6 k vermiş oluyorsun.

8-9K 1660S'e ucuz mu :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,390
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri