OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,800
Maç hakkında neler düşünüyorsunuz?
forum.donanimarsivi.com
forum.donanimarsivi.com
L-Lan benim izlediğim TRT geriden geliyorHocam maç biteli çok oldu
Norveç 0-3 TÜRKİYE! Kazanıyoruz
İlk yarıda erken gol bulsak bile maça bir türlü başlayamadık onlar geldi biz 2 tane attık sadece ama ikinci yarı hem defans olarak hem ileride çok iyi çok etkiliydik. Ozan hala nasıl Türkiye liginde oynuyor bilmiyorum çok yetenekliydi Bursadayken bile umarım kısa sürede Avrupa takımlarına...forum.donanimarsivi.com
Olum ben de 5 dk önce bitti maç geç mi geliyor?Açılmıştı konusu sanki.Norveç 0-3 TÜRKİYE! Kazanıyoruz
İlk yarıda erken gol bulsak bile maça bir türlü başlayamadık onlar geldi biz 2 tane attık sadece ama ikinci yarı hem defans olarak hem ileride çok iyi çok etkiliydik. Ozan hala nasıl Türkiye liginde oynuyor bilmiyorum çok yetenekliydi Bursadayken bile umarım kısa sürede Avrupa takımlarına...forum.donanimarsivi.com
![]()
Haaland kimmiş Ronaldo'nun penaltısını çıkarmış adamlarız bizHaaland'ın maçtan ayrılırken üzüntülü gitmesini düşünüyorum. Bundesliga takımları ile Türkiye bir mi lan sarııııı?
Ping vardır uyduya reset at.Olum ben de 5 dk önce bitti maç geç mi geliyor?
Hocam 30dk olduOlum ben de 5 dk önce bitti maç geç mi geliyor?
Hocam 30dk oldu![]()
Ulan intten izliyordum internet de bugün yavaştı baya baya geç geliyor demek bende.Ping vardır uyduya reset at.