Eth mining temmuz ayında bitiyor mu?

alake

80+
Reaksiyon skoru
113
Başlıkta gördüğünüz gibi bir haber gördüm.

Temmuz ayında gelecek olan Ethereum 2.0 güncellemesi ile madencilik olayının tamamen sona ereceği açıklandı. Madenciler bu güncelleme karşı çıksalar da şirketten şimdilik bir geri adım gelmiş değil.

Dolayısıyla madencilik için Temmuz ayını beklemeniz daha doğru olabilir. Bu arada Ethereum haricinde kazılabilecek farklı coinler de bulunuyor. Lakin bu coinlerin kazancı Ethereum kadar fazla değil.

Doğru mudur bu haber? Haberin linki;https://www.google.com/amp/s/donanimgunlugu.com/ethereum-madenciligi-bitiyor-iste-tarih-265645?amp

Bilmem temmuzda gorucez

bir şey dersem dediğim de olabilir terside olabilir çok dengesiz bir şey bu.

Nasipte varsa...

Başlıkta gördüğünüz gibi bir haber gördüm.

Temmuz ayında gelecek olan Ethereum 2.0 güncellemesi ile madencilik olayının tamamen sona ereceği açıklandı. Madenciler bu güncelleme karşı çıksalar da şirketten şimdilik bir geri adım gelmiş değil.

Dolayısıyla madencilik için Temmuz ayını beklemeniz daha doğru olabilir. Bu arada Ethereum haricinde kazılabilecek farklı coinler de bulunuyor. Lakin bu coinlerin kazancı Ethereum kadar fazla değil.

Doğru mudur bu haber? Haberin linki;https://www.google.com/amp/s/donanimgunlugu.com/ethereum-madenciligi-bitiyor-iste-tarih-265645?amp
ETH 2.0 güncellemesi gelicek ve bu geldiği zaman ekran kartları ile eth kazımı yapılamıyacak sanırım.

Daha belli değil, ikide bir ertelenip duruyor. Tahminimce 2022 civarında ethereum mining biter ancak bu madenciliğin sonu anlamına gelmiyor.

Yine yanlışlıkla mining kilidini falan kaldırırlar diye düşünüyorum :D O iş artık yaş , piyasa zor düzelir :/
Neyin kilidi kalkıyor? Olayı yanlış anlamışsın sen :) ETH'nin kendisi güncelleme alıcak.

evet ethereum mining bitecek, stacklenebilir sisteme geçecekler. ethereum şuanlık en karlı mining şekli, bittiğinden sonra büyük ihtimal mining hala devam eder ama bu kadar şiddetli olmaz. ipini koparan mininge giriyor şu sıralar, bu önlenmiş olur. piyasa az daha rahatlar ama çoğu büyük miningci diğer altcoinlere yönelir. ekran kartları en azından piyasada bulunabilir olur ama çok şey beklemeyin yine de siz.

Temmuzda transfer ücretini düşürecek güncelleme gelecek diye biliyorum. Eth 2.0 2023 de gelmeyecek mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,307
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri