alake 80+ Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 188 Dahası Reaksiyon skoru 113 İsim Bilal Yalçın 28 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Ben Türkçe bilmeyen Vahapss yazmış: Yine yanlışlıkla mining kilidini falan kaldırırlar diye düşünüyorum O iş artık yaş , piyasa zor düzelir :/ Devamı için tıklayın...
Ben Türkçe bilmeyen Vahapss yazmış: Yine yanlışlıkla mining kilidini falan kaldırırlar diye düşünüyorum O iş artık yaş , piyasa zor düzelir :/ Devamı için tıklayın...
Tolga Samet 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1,435 En İyi Cevap 2 28 Mart 2021 #15 Planlar değişmezse evet. ETH 2.0 ile PoW yerine daha verimli PoS'a geçilecek. Düşüncem ETH'ye alternatif bulunabilir, hatta NVIDIA tarafında halihazırda var ancak AMD kartlar bir umut boşa çıkabilir. Son düzenleme: 28 Mart 2021
Planlar değişmezse evet. ETH 2.0 ile PoW yerine daha verimli PoS'a geçilecek. Düşüncem ETH'ye alternatif bulunabilir, hatta NVIDIA tarafında halihazırda var ancak AMD kartlar bir umut boşa çıkabilir.
T tatatara 80+ Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Memo 29 Mart 2021 #16 Nicksiz yazmış: Neyin kilidi kalkıyor? Olayı yanlış anlamışsın sen ETH'nin kendisi güncelleme alıcak. Devamı için tıklayın... Haaa okeeey
Nicksiz yazmış: Neyin kilidi kalkıyor? Olayı yanlış anlamışsın sen ETH'nin kendisi güncelleme alıcak. Devamı için tıklayın... Haaa okeeey