2. Ek iphone 6s plus atılan iddialar

Batu_M674

80+
Reaksiyon skoru
20
Beyler çok ölü fiyata sapasağlam iphone 6s plus alcam ama arkadaşlarım bu telefonu çok gömüyor ana ekranda bile kasıyo diyolar ama yeni 2021 videolarında gran kasma görmüyom pubg 30fps de olsa oynatıyor du takıkmadan lütfen beni aydınlatın kafamda soru işareti kalmasın

valla android almada ne alırsan al bende mate 20 lite var kasmaktan kullanamıyorum telefonu hele instagramda falan telefon çekilmez oluyor aşırı ağır ana ekranda bile 10 FPS falan

Beyler çok ölü fiyata sapasağlam iphone 6s plus alcam ama arkadaşlarım bu telefonu çok gömüyor ana ekranda bile kasıyo diyolar ama yeni 2021 videolarında gran kasma görmüyom PUBG 30fps de olsa oynatıyor du takıkmadan lütfen beni aydınlatın kafamda soru işareti kalmasın
Ölü fiyat dediğin ne kadar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla android almada ne alırsan al bende mate 20 lite var kasmaktan kullanamıyorum telefonu hele instagramda falan telefon çekilmez oluyor aşırı ağır ana ekranda bile 10 FPS falan
her android telefon aynı değil

1200tl millet 1800tl nin altında satmıyor hem tek bir kuauru var kasada çizikler başka bişey yok kontrol ettim
kank 6s bu zamanda performans olarak düşük tavsiyem androide yönelmen ama pubg mobile de evet kasıyor abim kullanıyordu güncellemeler yüzünden

1200tl millet 1800tl nin altında satmıyor hem tek bir kuauru var kasada çizikler başka bişey yok kontrol ettim
1200 alınabilir ama uzun zamanlı kullanılacak telefon değil

Ölü fiyat dediğin ne kadar ?

her android telefon aynı değil
Her android telefon aynı değil mi? 2 yıldan fazla kullan bakayım her android telefon nasıl oluyor. (Tepe modelleri saymıyorum)

Her android telefon aynı değil mi? 2 yıldan fazla kullan bakayım her android telefon nasıl oluyor. (Tepe modelleri saymıyorum)
Hep ayni perfonmansi veriyor demiyorum 5 k üstü çoğu android telefon da kasma olmaz kolay kolay

1 yıl kulkanacam 7 plus geçcem ama ana ekranda bile kasıyomu bu telefon abartılıyomu kusurları ne bunları merak ediyom
1 yıl kullanicaksan sıkıntı olacağını sanmam belki depolama sıkıntı olabilir o da kaç GB depolamasi olduğununa bağlı

2 yıldan sonra her türlü oluyor.
Ucuz android telefon kullanan çoğu kişi gibisin

1 yıl kullanicaksan sıkıntı olacağını sanmam belki depolama sıkıntı olabilir o da kaç GB depolamasi olduğununa bağlı

16gb ama bi pubg yüklü olcak çok foto video abanan biri değilim foto düşkünü değilim insta youtube whatsaap pubg takılırım

16gb ama bi PUBG yüklü olcak çok foto video abanan biri değilim foto düşkünü değilim insta youtube whatsaap PUBG takılırım
Sana kalmış ben açıkçası 16 GB kullanmam ama sen çok depolamayi abanmayacaksan sıkıntı olmaz ama 16 GB 32 olsa sıkıntı olmaz derdim tercih senin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,470
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri