2. Ek iphone 6s plus atılan iddialar

1 yıl kullanicaksan sıkıntı olacağını sanmam belki depolama sıkıntı olabilir o da kaç GB depolamasi olduğununa bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz android telefon kullanan çoğu kişi gibisin
ya kardeşim ucuz android mi? Mate 20 lite ilk çıktığında 3k para verdim aldım. Neyden bahsdiyorsun sen

1 yıl kullanicaksan sıkıntı olacağını sanmam belki depolama sıkıntı olabilir o da kaç GB depolamasi olduğununa bağlı

Ucuz android telefon kullanan çoğu kişi gibisin
git android al o zaman

Sana kalmış ben açıkçası 16 GB kullanmam ama sen çok depolamayi abanmayacaksan sıkıntı olmaz ama 16 GB 32 olsa sıkıntı olmaz derdim tercih senin
gb zaten yeter onu takmıyorum kafaya beni korkutan kasma donma takılma olcakmı arkadaşlarımın dediği kadar o kadar hurda oldumu bu telefpn

ya kardeşim ucuz android mi? Mate 20 lite ilk çıktığında 3k para verdim aldım. Neyden bahsdiyorsun sen

git android al o zaman
Ben sana orta ve üst segment androidler kasmiyor diyorum sen bana 3 klik telefon söylüyorsun

gb zaten yeter onu takmıyorum kafaya beni korkutan kasma donma takılma olcakmı arkadaşlarımın dediği kadar o kadar hurda oldumu bu telefpn
1 yılda sıkıntı olmiycagini düşünüyorum

İphone almanı öneririm 1200 TL bütçeye android alacağın telefon alındığından itibaren kasar ama iphoneler 6-7 yıl kullanan bile gördüm.

Gömmesi normal, bana göre artık bataryadan dolayı alınmayacak bir cihaz.

Bir arkadaşımın mesajı:

Ben iphone 6 kullanıyorum arkadaşlar doğru demiş ana ekranda kasıyor zaten iddia değil gerçek pupçi yi 30fps oynatmayı bırak oynatmıyor kim demiş onu sdn den gördüyseniz inanmayın hiç pil zaten berbat günde 2-3 defa şarj ediyorum günde ama şarj olma hızı fena değil zaten kameralardan bir şey beklmeyin hem karanlık hem de kötü çekiyor bol ışık var ise belki iş yapar kısacası önermiyorum zaten ben de dayanamıyorum değiştireceğim oppo reno 4 alacağım birkaç hafta sonra bu zamanda o bütçede alınmaz hata kısaca bu sorunuz var ise cevaplarım

Ben sana orta ve üst segment androidler kasmiyor diyorum sen bana 3 klik telefon söylüyorsun

1 yılda sıkıntı olmiycagini düşünüyorum
ya kardeşim mate 20 lite ilk çıktığında orta sekmentin bile üstünde bir telefondu. alsanda kasıyor diyorum. Telefon 2018 ya da 2019 da çıktı o zamanlar için 3000 tl telefon için normaldi. daha 12 yaşında falansın heralde.

Iphone 4S alır mısın? 2 yıl sonra neler oluyor bakalım telefona. Samsung'un en düşük bütçeli modeliyle Iphone'un pahalı modellerini karşılaştırıyorsun, yazık.
Hocam o zaman smasung galaxy s5 ile iphone 5s i karşılaştıralım. İkiside aynı yılda çıktı neredeyse birbirine yakındır. Bende bir tane samsung galaxy s5 bulunuyor telefonu kullanmak imkanszız neredeyse ama arkadaşımda hala iphone 5s bulunuyor. Gayet rahat bir şekilde kullanıyor ki bende telefonunu 1 - 2 saat kullanmıştım hala daha iş görebilir bir telefon. Ben zaten gidip Mate 20 Lite ile iphone 11'i karşılaştırmadım. Benim demek istediğim 2 - 3 yıldan sonra bütün android telefonların yavaştan kasmaya baslaması. Bunuda inkar etmezsiniz heralde. :D

ya kardeşim mate 20 lite ilk çıktığında orta sekmentin bile üstünde bir telefondu. alsanda kasıyor diyorum. Telefon 2018 ya da 2019 da çıktı o zamanlar için 3000 TL telefon için normaldi. daha 12 yaşında falansın heralde.

Hocam o zaman smasung galaxy s5 ile iphone 5s i karşılaştıralım. İkiside aynı yılda çıktı neredeyse birbirine yakındır. Bende bir tane samsung galaxy s5 bulunuyor telefonu kullanmak imkanszız neredeyse ama arkadaşımda hala iphone 5s bulunuyor. Gayet rahat bir şekilde kullanıyor ki bende telefonunu 1 - 2 saat kullanmıştım hala daha iş görebilir bir telefon. Ben zaten gidip Mate 20 Lite ile iphone 11'i karşılaştırmadım. Benim demek istediğim 2 - 3 yıldan sonra bütün android telefonların yavaştan kasmaya baslaması. Bunuda inkar etmezsiniz heralde. :D
5s le fotoğraf çekebiliyor musun hala günde 3 kere şarja takıyordur arkadaşın.
Birde oyun oynamayı dene mate 20 lite a şükrredersin

5s le fotoğraf çekebiliyor musun hala günde 3 kere şarja takıyordur arkadaşın.
Birde oyun oynamayı dene mate 20 lite a şükrredersin
Günlük kullanımdan abhsediyorum da mate 20 lite ile 5s i karşılaştırmadım ki ben :D

Geri