Benim şubeye geldi 3 gün ne arayan oldu ne soran gidip kendim aldım ama 18 yaşından küçük isen vermiyorlar.ürün şuanda olduğum ilde. AliExpress ten kargo takibine baktığımda"Alım noktasına ulaştı lütfen gönderiyi alın. " diyor ptt den baktığımda ise zimmete alındı diyor. ptt bu ürünü evi getirirmi yoksa benimmi gitmem lazım?
16 yaşındayım ben gidip alamıyormuyum?Benim şubeye geldi 3 gün ne arayan oldu ne soran gidip kendim aldım ama 18 yaşından küçük isen vermiyorlar.
18 yaşından büyük bir büyüğü kimliği ile gidip alsın.
Hayır bana vermediler.16 yaşındayım ben gidip alamıyormuyum
Eğer getirecekler ise bekleye bilirim getirmeyeceklerse şimdi çıkıp alıcamİstediğini yapabilirsin. Yakınsa gidip alırsan daha çabuk eline geçer. Diğer türlü hemen de gelebilir birkaç gün sonra da. En iyisi gidip almak ben hep öyle yapıyorum.
Valla kesin bir şey söyleyemiyorum. Bazen hemen getiriyorlar bazen birkaç hafta bile beklettikleri oluyor yurtdışı paketlerini. Her ay alışveriş yapıyorum neredeyse aliexpressten hep kendim gidip alıyorum. Onlara kalsa şubede bekliyor öyle. 1 günde gelen de oldu 10 gün de.Eğer getirecekler ise bekleye bilirim getirmeyeceklerse şimdi çıkıp alıcam
Pttden takip et illaki dağıtıma çıkar. Benim aldığım her üründe gelip teslim alın diye mail geliyor fakat dağıtıma çıkıyor.
O zaman yarını bekleyeyim yarın dağıtıma çıkmaz ise gidip kendim alayım teşekkürler.Valla kesin bir şey söyleyemiyorum. Bazen hemen getiriyorlar bazen birkaç hafta bile beklettikleri oluyor yurtdışı paketlerini. Her ay alışveriş yapıyorum neredeyse aliexpressten hep kendim gidip alıyorum. Onlara kalsa şubede bekliyor öyle. 1 günde gelen de oldu 10 gün de.
Ürün eğer bugün öğlen felan geldiyse yarın dağıtıma çıkar bugün çıkamaz zaten.O zaman yarını bekleyeyim yarın dağıtıma çıkmaz ise gidip kendim alayım teşekkürler.
En iyisi. Rica ederim.O zaman yarını bekleyeyim yarın dağıtıma çıkmaz ise gidip kendim alayım teşekkürler.