Okudum dostum o zaman hiç hak etmiyor 6700tldostum adamın yaptığı açıklamayı okudunmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum adamın açıklamasını okudunmu ?
illa vatandan alcam demiyorsan ki deme zaten https://www.gamegaraj.com/aquarius-5an/ ekran kartını 2060 işlemciyi 3500x rami 8x2 3200mhz yap 1tb hdd yap bide 100tl daha ucuza daha iyi işlemci ve 16gb 3200mhz ramBu sistem alınır mı arkadaşlar?
Sistemi çok beğendim 8gb RAM daha ekleyip bir de SSD ekleyeceğim.
Kasa ve PSU konusunda bilgisi olan var mı?
Bilmediğim bir ürün.
Sıkıntı yaşar mıyım?
Peki dostum teşekkürler.Okudum dostum o zaman hiç hak etmiyor 6700tl
Dosyum 300tl daha ekleyip 5700XT'li 16GB RAMLİ SSD'li olan bu sistemi al.
itopya.com/cherry-star-AMD-ryzen-5-3600-Asus-tuf-gaming-x3-radeon-rx-5700-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-SSD-2tb-disk-gaming-bilgisayar/
Pardon bu modelde ısı borusu olmadığını unutmuşumTUF serisi hem de EVO değil.
knk gpu nası 4500 2070 var o fiyataArkadaşlar SSD ve 8gb RAM ekleyince fiyat 6700 oluyor ve öyle alıcağım gpunun kendisi zaten 4500 lira.
Dostum ben karta 4500 lira vermeyeceğim onu unutPardon bu modelde ısı borusu olmadığını unutmuşum. Ama yine de 2060 için 4500tl değmez.
Biliyorum dostum fakat bu serinin soğutması güzel olduğu için böyle ve istersen her sitede araştırabilirsin 4000den aşağı bu model bu seri yok.knk gpu nası 4500 2070 var o fiyata
Biliyorum dostum fakat bu serinin soğutması güzel olduğu için böyle ve istersen her sitede araştırabilirsin 4000den aşağı bu model bu seri yok.knk gpu nası 4500 2070 var o fiyata
Soğutma için 2060'a bu kadar fazla para verilmez. Palit RTX2060'ların hem soğutması güzel hem de 3000tl'ye bulunabilir 2060 için ben alacak olsam Palit olanı alırdımDostum ben karta 4500 lira vermeyeceğim onu unut
Hazır sistem olduğu için hepsinin toplamı 6700 ediyor.
Biliyorum dostum fakat bu serinin soğutması güzel olduğu için böyle ve istersen her sitede araştırabilirsin 4000den aşağı bu model bu seri yok.
Biliyorum dostum fakat bu serinin soğutması güzel olduğu için böyle ve istersen her sitede araştırabilirsin 4000den aşağı bu model bu seri yok.
Pardon linki atmamışımHangi sistem dostum?
Maalesef bu benim gönderdiğim sistemde özelleştirme yapamıyorum![]()
Hazır sistem olduğu için bunu tercih edeceğim sanırım hem şubeleri hemen yakınımızda ve güvenilir.Soğutma için 2060'a bu kadar fazla para verilmez. Palit RTX2060'ların hem soğutması güzel hem de 3000tl'ye bulunabilir 2060 için ben alacak olsam Palit olanı alırdım
İnan Teknobiyotik'tekini PSU değiştirirsen bundan çok daha iyi. Ve güvenilir bir yer.Hazır sistem olduğu için bunu tercih edeceğim sanırım hem şubeleri hemen yakınımızda ve güvenilir.