Apu sistem olarak bu iyi mi?

144 hz olarak ne önerirsiniz ve fiyatı uygun olarak belki biyerlerden alırız parasını
Geçen şok'a gelmişti 1100 veya 1200'e youtube kanallarından izlediğim kadarıyla güzel bir monitör.

rami 16gb yapabilirsin

Bilader kes sesini.Artık ban yersemde umrumda değil.Bak kardeşim senin önerdiğin sistem çöp.UZATMA TÜRKÇEYİ ÖĞREN HAYLA DEĞİL hala DİYE YAZILIR SABRIMI TAŞIRMA ÇIK ŞU KONUDAN.
Ahlaksız sen kes sesini çık forumdan uslubsüz

En azından siz anlıyormuşsunuz hocam.Adom Segat isimli arkadaşa anlatamıyorum apu sistemin daha ucuz ve daha performanslı olduğunu.
Hocam yanlış bilgi vermişsiniz apu 1050ti dan daha performanslı değil fiyat olarak 1050ti lı sisteme göre daha iyi

alsın brom karışmıyorum hayır böyle insanları biliyorum illaki üste çıkmaya çalışıyorlar (sende dahil) o yüzden uzatmıyorum arkadaşa iyi oyunlar ama hayla söylüyorum conq. o sistemle oynayamazsın yani güzel akıcı tadında oynayamazsın
Bak güzel kardeşim adabımı bozmadan anlatmaya çalışacağım şimdi
Adama ölü soket işlemci öneriyorsun. Yetmiyor 1050ti gibi arkadaşın bütçesine göre çöp bir kart öneriyorsun
Sonra birde bilmiş bilmiş konuşuyorsun
Az daha yanlış bilgilendir ban yiyeceksin

Hocam yanlış bilgi vermişsiniz apu 1050ti dan daha performanslı değil fiyat olarak 1050ti lı sisteme göre daha iyi
Performansları yakın.Ama 1600 TL farka değmez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışı düzelttiğiniz için teşekkürler :giggle:

Bak güzel kardeşim adabımı bozmadan anlatmaya çalışacağım şimdi
Adama ölü soket işlemci öneriyorsun. Yetmiyor 1050ti gibi arkadaşın bütçesine göre çöp bir kart öneriyorsun
Sonra birde bilmiş bilmiş konuşuyorsun
Az daha yanlış bilgilendir ban yiyeceksin
Helalke :D

Sistem iyi hocam alın siz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye