İNCEHESAP SİPARİŞ SÜRESİ

selamlargençler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
772
Selamlar. Geçen cuma incehesap gaming gecesinden hazır sistem sipariş verdim. Pazartesi günü montajlamaya alındı. Tecrübelerinizden yararlanırsak ürün bana ne zaman ulaşır acaba. İşlemleri daha hızlandırmak açısından müşteri hizmetlerini arayıp rahatsız etmem gerekir mi ? Ürün şuan montaj aşamasında. İstanbul'da oturuyorum.

Ben 10 Eylül'de sipariş verdiğim zaman 19'unda geldi.

Genelde 1 hafta içnide geliyor. Ama 10 güne de sarkabilir.

Bana 1-2 haftada gelmişti. Müşteri hizmetleri başarılı.

Selamlar. Geçen cuma incehesap gaming gecesinden hazır sistem sipariş verdim. Pazartesi günü montajlamaya alındı. Tecrübelerinizden yararlanırsak ürün bana ne zaman ulaşır acaba. İşlemleri daha hızlandırmak açısından müşteri hizmetlerini arayıp rahatsız etmem gerekir mi ? Ürün şuan montaj aşamasında. İstanbul'da oturuyorum.
ben sipariş ettiğimde 5-6 gün için de elime ulaşıyordu

hafta sonu dahil 7 günde montaj aşamasını gösterdiler 2 3 gün boyunca sonra 1 günde bitirip kargoya verdiler ertesi gün geldi

'hazır sistem siparişlerim' ?? Sürekli sipraiş mi veriyorsun yani.. 5-6 gün baya iyiymiş
2 ay önce falan veriyordum ortalama 5-6 gün içinde geliyordu cuma gecesi sipariş verip perşembe günü veya cuma günü elimde oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri