Eth mining 3060 ti yardım

Dexter59

80+
Reaksiyon skoru
3
Elimde normal oyuncu bilgisyari var 10700k islemci z490e ankart asus tuf 3060ti oc bi ekran kartim var diyorumki bunla minig yaparken kazim hizi düşmeden oyun oyniya bilirmiyim onadigim oyunda lol var sadece denemek icin goruntu kablosunu cikartim islemciden ceksin dedim ama olmuyor yine ekran kartini kulanmiyor a dusum yasiyor ek bi ekran karti taksam 1 pc oyun icin onu kulanip minig te 3060 ti kulana bilirmiyim yoksa bi anakart ile i3 islemci alip 3060 ona aktaricam

Elimde normal oyuncu bilgisyari var 10700k islemci z490e ankart asus tuf 3060ti oc bi ekran kartim var diyorumki bunla minig yaparken kazim hizi düşmeden oyun oyniya bilirmiyim onadigim oyunda lol var sadece denemek icin goruntu kablosunu cikartim islemciden ceksin dedim ama olmuyor yine ekran kartini kulanmiyor a dusum yasiyor ek bi ekran karti taksam 1 pc oyun icin onu kulanip minig te 3060 ti kulana bilirmiyim yoksa bi anakart ile i4 islemci alip 3060 ona aktaricam
Dostum boşver miningi bak mis gibi sistemin var oyun oyna girme şöyle işlere yav

Geri