Sinerji bilgisayar ürün iademi almıyor

Reaksiyon skoru
34
Bu ay oldu 1 ölü pixselim var iade hakımı kullanmak istedim ancak ürünü iade almadılar 14 gün iade hakımı hiçe sayıyor ve satıcı firma şunu diyor servis ne derse o bizi bağlamaz iyi de ben paramı Sinerji'ye verdim ama endeks bilişim iademi onaylamadı endeks bilişim RMA servis kendisi Gigabyte marka direktörü yani satıcı onlar değil, servis de şunu diyor beyefendi iadeyi onaylıyan yine satıcı firmadır biz ürünü kontrol etik siyah 1 ölü pixsel bulduk ancak Gigabyte marka 3'den fazla ölü pixseli ürünleri iade değişim yapıyor dedi,

Şu anda 14 gün iade hakımdan menedildim satıcı firmayı arıyorum diyorlar isterseniz tüketici hakkemi dava edin ancak fark etmez diyor bizim yapabilcemiz bir şey yok denildi bana, ancak ben birçok kes farklı sitelerden ürün iade etim İncehesap Hepsiburada ve GameGaraj bunlar koşulsuz iade 20 iş günün de iade ücretimi onay verdi şu anda 2600₺ çöp edildi ürünü kullanamıyorum koli de duruyor Sinerji bilgisayara aldanmayın tamamen yüzsüzler.
Ölü pixselim olan ürün Gigabyte M.27F 27 inç.

Bu ay oldu 1 ölü pixselim var iade hakımı kullanmak istedim ancak ürünü iade almadılar 14 gün iade hakımı hiçe sayıyor ve satıcı firma şunu diyor servis ne derse o bizi bağlamaz iyi de ben paramı Sinerji'ye verdim ama endeks bilişim iademi onaylamadı endeks bilişim RMA servis kendisi Gigabyte marka direktörü yani satıcı onlar değil, servis de şunu diyor beyefendi iadeyi onaylıyan yine satıcı firmadır biz ürünü kontrol etik siyah 1 ölü pixsel bulduk ancak Gigabyte marka 3'den fazla ölü pixseli ürünleri iade değişim yapıyor dedi,

Şu anda 14 gün iade hakımdan menedildim satıcı firmayı arıyorum diyorlar isterseniz tüketici hakkemi dava edin ancak fark etmez diyor bizim yapabilcemiz bir şey yok denildi bana, ancak ben birçok kes farklı sitelerden ürün iade etim İncehesap Hepsiburada ve GameGaraj bunlar koşulsuz iade 20 iş günün de iade ücretimi onay verdi şu anda 2600₺ çöp edildi ürünü kullanamıyorum koli de duruyor Sinerji bilgisayara aldanmayın tamamen yüzsüzler.
İyi oldu bunu gordugum sinerjiden birsey almam daha

Arada 200 300 tl fark bile olsa amazon tercih ediyorum bu yüzden. Size de öneririm.

Instagram dan 1bit1byte Furkan isimli kullaniciya yazarsan ilgilenir diye dusunuyorum suan sinerjide çalisiyor.

Arada 200 300 TL fark bile olsa amazon tercih ediyorum bu yüzden. Size de öneririm.
sinerji den ürün aldıma bin pişman oldum diyer siteler bana sorun çıkartmıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Instagram dan 1bit1byte Furkan isimli kullaniciya yazarsan ilgilenir diye dusunuyorum suan sinerjide çalisiyor.
sanmıyorum çünkü oranın çalışanı

İyi oldu bunu gordugum sinerjiden birsey almam daha
o siteye hiç bulaşma ama incehesap gamegaraj dan almanı tavsiye ederim ben incehesap dan 5480₺ sistem aldım ama monitörü sinerjiden aldık o aldım güne bin pişmanım

Bu sinerji ile alakalı değil hacı abi. Nerden alırsan al böyle diyolar zaten. Acer mesela 5 ölü pikselden az varsa oda yapmıyor. Sinerji bunu kontrol edip almadı ki kapalı kutu alıyor adamlarda. O yüzden firmaya yönlendirmekle yükümlü. Geçmiş olsun. O yüzden monitörü gözünle görüp alman lazım. Mağazadan 100 - 200 tl fazla ver için rahat olsun her zaman.

sinerji den ürün aldıma bin pişman oldum diyer siteler bana sorun çıkartmıyordu

sanmıyorum çünkü oranın çalışanı

o siteye hiç bulaşma ama incehesap gamegaraj dan almanı tavsiye ederim ben incehesap dan 5480₺ sistem aldım ama monitörü sinerjiden aldık o aldım güne bin pişmanım
Sinerjiden aoc marka monitör aldim 1 ölü piksek çikarsa dahi değiştirebileceğimi bana söylediler ve sorun cikmadi bende bu kaç ölü piksele degişimi markalar belirliyor.

Gigabyte Türkiye tedarikçisi Instagram Kojirobloom a da yazabilirsin.

Sinerjiden aoc marka monitör aldim 1 ölü piksek çikarsa dahi değiştirebileceğimi bana söylediler ve sorun cikmadi bende bu kaç ölü piksele degişimi markalar belirliyor.

Gigabyte Türkiye tedarikçisi Instagram Kojirobloom a da yazabilirsin.
aslında alakası yok senin koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var ölü pixselin 1 tane dahil olsa iade almaları zorunlu incehesap dan 2 kes ürün iade etim aldılar monitör dü

aslında alakası yok senin koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var ölü pixselin 1 tane dahil olsa iade almaları zorunlu incehesap dan 2 kes ürün iade etim aldılar monitör dü
14 gün iade için kutuyu açmaman zarar vermemen kurulum vesayre yapmaman tekrar satılabilir durumda olmasi gerekiyor ayrica sadece internet üzerinden alininca bu iade gecerli.

Bu sinerji ile alakalı değil hacı abi. Nerden alırsan al böyle diyolar zaten. Acer mesela 5 ölü pikselden az varsa oda yapmıyor. Sinerji bunu kontrol edip almadı ki kapalı kutu alıyor adamlarda. O yüzden firmaya yönlendirmekle yükümlü. Geçmiş olsun. O yüzden monitörü gözünle görüp alman lazım. Mağazadan 100 - 200 TL fazla ver için rahat olsun her zaman.
onlar ile alakalı ben 5 kes monitör iade etim hep aldım monitörler sorunlu çıkıyordu incehesap gamegaraj hepsiburada vatan koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var ve bu firmalar sorunsuz aldı sinerji sizi kazıklamadı için böle diyorsunuz araştırın sinerji hakında kötü konular çok

Sözleşmede bu varsa kabul etmiş oluyorsun alırken
ancak 14 gün iade hakım oldunu da diyolar yazdım metine dikkat edin

koşulsuz iade hakkın var.beğenmedim de gönder.ölü piksel falan niye suyu bulandırıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri