Sinerji bilgisayar monitör iade süreci

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
2600
Merhabalar iyi forumları 1 hafta önce sinerji bilgisayar dan Gıgabyte marka monitör aldım ve ölü piksel çıktı Perşembe günü sinerji yi aradım ve ürün iade etmek istedimi söyledim onlarda ürünü servise gondermemi ve ordan gelecek karara göre iade ona göre onaylanır dediler ama şikayetçi oldum kısım şu kargoya kendim vermemi istediller ve kargo ücretini benim ödeme gerektini söylediler direk servise gönderdim cuma günü ve çıkan kargo ücreti 80₺ hadi neyse kabul etim ancak sinerji berbat marka daha önce bir çok siteden ürün iadesi etim hiç Bir sekilde kargo ücreti ödemedim referans kodu istedim vermediler bana ve istediğimiz de ise topu servise atılar onları aradım onlarda topu sinerjiye atı sinerji ye güvenmiyorum dert etim konu bunlar ölü piksel ürünü iadesini kabul eder mi? ve daha önce sinerji den ürün iade eden oldumu süreç kaç iş günü sürüyor bilgilendirirseniz sevinirim

Ekler

• P_20210318_125340_1_p.jpg
    P_20210318_125340_1_p.jpg
    1.4 MB · Hit: 110
Geçmiş olsun bendede ölü piksel çıkmıştı Amazon 1 hafta içinde para iadesi dahil hepsini halletti.İade için kargo parası vermemiz gerektiğini ögrendiğim iyi oldu sagolun ordan alışveriş yapcaktım.

En büyük hatan sinerji yi aramak olmuş, kutuyu dikkatlice açıcak tın bir şey zarar vermeden demeyeceksin bir sorun gördüğün anda aynı şekilde paketleyip beğenmedim falan bahanesi ile iade edicektin. (Paşa paşa alırlar)

Ben şahsen her kargo aldığımda videoya çeker ve dikkatlice açarım bi sorun varsa aynı şekilde paketler iade alırım.

Geçmiş olsun dicem birde eline ulaştıktan sonra kaç gün geçti acaba?

En büyük hatan sinerji yi aramak olmuş, kutuyu dikkatlice açıcak tın bir şey zarar vermeden demeyeceksin bir sorun gördüğün anda aynı şekilde paketleyip beğenmedim falan bahanesi ile iade edicektin. (Paşa paşa alırlar)

Ben şahsen her kargo aldığımda videoya çeker ve dikkatlice açarım bi sorun varsa aynı şekilde paketler iade alırım.

Geçmiş olsun dicem birde eline ulaştıktan sonra kaç gün geçti acaba?
14 gün iade hakımınız oldunu söylüyor zaten her site 11 mart da geldi 18 mart da göndercektim ancak aksaklık oldu cuma günü gönderdim ancak ben değişim istemedim zaten dedim iade istiyorum ölü piksel var sinerji dedi ürün monitör oldu için direk servise göderin dedi ve kargo ücreti bana ait olcanı söylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun bendede ölü piksel çıkmıştı Amazon 1 hafta içinde para iadesi dahil hepsini halletti.İade için kargo parası vermemiz gerektiğini ögrendiğim iyi oldu sagolun ordan alışveriş yapcaktım.
referans kodu veriyolarsa kargo ücreti ödemiyorsun normalde sinerji sorumsuz geldi bana endişelenme sebebim malım orta da kalmasın inş öle bir şey yaşamam servis iade onaylarsa sinerjiyi arayıp bilgilendirmem gerektini de söylediler ancak bunları kendi aralarında yapmaları gerek işi beni de katmaları sorumsuzluk bir olay sinerji den bir şey alırken efendim efendim derler iade ye gelince kendin halet gibi konuşurlar ve servisi de kendim arıcam iade durumunu öğrenmek için 2 hafta yada 3 4 hafta beni uğraştırcaklar rezalet iade sistemi var İncehesap amazon gamegaraj hepsiburada vatan bunlar iade konusunda gerekli işlemleri halediyolar

Son düzenleme:
Ölü pikselin bir sayı sınırı vardı sanırım. O sayı kadar varsa iade oluyordu.
daha önce Gıgabyte marka monitör yine almıştım onda da 1 ölü pixsel çıktı İncehesap dan aldım iadeyi 20 günde onayladılar sinerji ne yapcak artık beklemekden başka çare yok

Geri