Linux'tan anlayan acil bakabilir mi?

Windowsta da kullanmak için ntfs atmak zorundasın eğer kullanmazsanız ext4 iyi.
Tamamdır hocam çok sağ olun şimdi tekrar yazdırıp deneyeceğim, çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.3 MB/s ile yazması normal mi?

Son düzenleme:
Şu an Mint’i kuruyorum hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Son bir sorum olacak. Sizce Mint mi yoksa Fedora mı? Phython çalışacağım arada GIMP üzerinden Photoshop vs. hangisini kullansam karar veremedim. Bir de sizin kullandığınız distro nedir?

Şu an Mint’i kuruyorum hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için. Son bir sorum olacak. Sizce Mint mi yoksa Fedora mı? Phython çalışacağım arada GIMP üzerinden Photoshop vs. hangisini kullansam karar veremedim. Bir de sizin kullandığınız distro nedir?
Fedora. Dediğin uygulamaların hepsi Fedora'da var. Ben Arch KDE kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: akan
Fedora. Dediğin uygulamaların hepsi Fedora'da var. Ben Arch KDE kullanıyorum.
Hocam Arch’ı bulanı da destekleyeni de allah bildiği gibi yapsın. O nasıl şey ya pre installed software olmasın diye gitmiş direkt terminal indirmişim. Bu kadar sorunlu olacağını bilsem indirmezdim.

Önerdiğiniz başka bir distro var mı? Sizce benim için en iyi seçim nedir?

Hocam Arch’ı bulanı da destekleyeni de allah bildiği gibi yapsın. O nasıl şey ya pre installed software olmasın diye gitmiş direkt terminal indirmişim. Bu kadar sorunlu olacağını bilsem indirmezdim.

Önerdiğiniz başka bir distro var mı? Sizce benim için en iyi seçim nedir?
Arch öyledir, içinde pre installed olmaması ve kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirme yapabilmem beni içine çekti. İstersen bir Mageia'ya da göz atabilirsin.

Arch öyledir, içinde pre installed olmaması ve kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirme yapabilmem beni içine çekti. İstersen bir Mageia'ya da göz atabilirsin.
Live kurup bakayım hocam önerileriniz ve yardımınız için çok çok teşekkürler. :)

Mageia çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi.

Mageia değil de KDE çok iyi hocam.

Mageia çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi.

Mageia değil de KDE çok iyi hocam.
İkisi de çok iyidir, hele KDE'yi istediğiniz hale büründürebilirsiniz. Windows, macOS gibi birçok seçenek mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,372
Üyeler
184,438
Son üye
m1n3rv3
Geri