Ekran kartı seçemiyorum yardım edin

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar şuanki sistemim 8gb ram 64 bit i3-4130 3,4ghz işlemci ekran kartımda nvidia geforce gt 730 ben ekran kartı almak istiyorum uygun bütçeli oyunları en yüksek ayarlarda olmasada oynatan bişey 1-2 milyar arası önerilerinizi bekliyorum

RX560, 750Ti, 750 gibi kartlar takabilirsin rahatlıkla. PSU nedir?

Ekran kartı alırken darboğaz yaşamak tan ziyade bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü kartı almak odağınız olmalı. Şimdi karşı çıkan arkadaşlar olacaktır ama eğer bütçeniz var ise 1700 1800 gibi bir meblağ için indirim kovalayarak GTX 1660 Super almanız çok iyi olacaktır. İleride sistem günceller çok daha fazla performans alırsınız...

Ekran kartı alırken darboğaz yaşamak tan ziyade bütçeniz ile alabileceğiniz en güçlü kartı almak odağınız olmalı. Şimdi karşı çıkan arkadaşlar olacaktır ama eğer bütçeniz var ise 1700 1800 gibi bir meblağ için indirim kovalayarak GTX 1660 Super almanız çok iyi olacaktır. İleride sistem günceller çok daha fazla performans alırsınız...
Rx 580 8gb bu zamanki her oyunu rahatlıkla yüksek fps oynatır bide eğer monitörü 144hz ise daha iyi olur

işlemciniz yeterli değil rx560 750ti falan yeterli olur o işlemciye.

eğer işlemcini değiştirmiyeceksen kesinlikle gtx 750 rx 550 nin üstünü alma darboğazın kralını yaşarsın eğer alırsan rx 580 diyelim sen gene rx 550 performansının bi tık üstünü anca alırsın işlemcin beslemesi imkansız .

Rx 580 8gb bu zamanki her oyunu rahatlıkla yüksek fps oynatır bide eğer monitörü 144hz ise daha iyi olur
O işlemci ile rx 580 den de GTX 1660super den de aynı performansı alacak. İleriye yönelik olması için sıfır GTX 1660 Super almalı. Yok rx 580 alacaksa hiç te 10 FPS fark için 8gb modelini almasına gerek yok 4 GB yeterli. Zaten rx 580 i sıfır almak gibi bir hata da yapacak sa bize hiç boşa kulak vermesin

Arkadaşlar şuanki sistemim 8gb ram 64 bit i3-4130 3,4ghz işlemci ekran kartımda nvidia geforce gt 730 ben ekran kartı almak istiyorum uygun bütçeli oyunları en yüksek ayarlarda olmasada oynatan bişey 1-2 milyar arası önerilerinizi bekliyorum
o işlemciye en az rx 460 GTX 750 Tİ takarsınız

Darboğaz dan pek emin değilim Ama rx580 gider gibi duruyo sapphire önceliğin olsun

Bende bütçenin yettiği en iyi kartı alma taraftarıyım kalkıp işlemcine göre bir kart alırsan sistemini güncellediğinde aldığın ekran kartıda tatmin etmeyecek seni tekrardan bir ekran kartı alacaksın. Aldığın yüksek ekran kartını tam performansda kullanamayacaksın ama 750ti nin verdiği performanstan daha iyisini alacaksın. Uygun fiyat bantlarında düşünüyorsan Dual RX580 O4GB şaun kampanyada. bütçen daha fazla ise tabii ki de 1660 ve üzeri düşünebilirsin. İlerisi için.

Geri