RTX 3060 için en iyi mining ayarı

-400 core clock, +1250 memory clock, 65 power limit ve %60 fan ayarında 49 mh ve 110w değerlerini alıyorum. Ayrıca T-Rex kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-400 core clock, +1250 memory clock, 65 power limit ve %60 fan ayarında 49 mh ve 110w değerlerini alıyorum. Ayrıca T-Rex kullanıyorum
Kartım Asus tuf bu arada

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartım Asus tuf bu arada

Hocam peki bu ayarlarda ethermine havuzunda shares kısmında altta invalid(geçersiz) oluyormyu hiç?

Neredeyse hiç olmuyor. Mining programını kapattıktan sonra bazen 1 2 falan oluyor sadece

Neredeyse hiç olmuyor. Mining programını kapattıktan sonra bazen 1 2 falan oluyor sadece
Anladım hocam.Bende rtx 3060 tuf modeli ile kazıyorumda ordaki geçersiz olunca ara sıra 1-2 oluyor oda kartın stabil oc olmaması ile alakalıymıs araştırdım.Sizin değerleri uyguladım birde böyle deneyeyim teşekkürler.

Beyler MSI Afterburnerla verim alamadım hata verip duruyor en ufak oynamada. O yüzden Palit'in kendi uygulaması Thunder Master ile şu ayarları yaptım. Tam istediğim değerleri alıyorum. Aynı zamanda bilgisayarı da kullanabiliyorum. Konuyu kilitleyebiliriz.
Mining Ayarı.jpg
Mh Değeri.jpg

Geri