RTX 3060 için en iyi mining ayarı

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba Palit RTX 3060 Dual 12 GB ekran kartı aldım bugün ve internette 50 mh/s alanlar var ancak ben 470.05 sürümü yüklü olmasına rağmen bir türlü o hızlara çıkamadım. Ekran kartını çok zorlamak ve elektrik faturasını abartmak istemiyorum. Windows üzerinden kazım yapıyorum. İdeal overclock ayarı nedir? Ekran görüntüsü veya video olarak paylaşır mısınız?

Arkadaşlar merhaba Palit RTX 3060 Dual 12 GB ekran kartı aldım bugün ve internette 50 mh/s alanlar var ancak ben 470.05 sürümü yüklü olmasına rağmen bir türlü o hızlara çıkamadım. Ekran kartını çok zorlamak ve elektrik faturasını abartmak istemiyorum. Windows üzerinden kazım yapıyorum. İdeal overclock ayarı nedir? Ekran görüntüsü veya video olarak paylaşır mısınız?
Kaç mh alıyorsun şu anda

+1000 MHz belleklere ver , diğerlerini bilmiyorum :(

Mem clock 1300 yap ve 3 dk mouse bile kıpırdatma arkada çalışan ne varsa kapt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç mh w
yaptım şimdi deneyip yazacağım

Kaç mh w
47.20 civarına geldi.

Kaç mh w
Miner programını da değiştirdim ama.

Son düzenleme:
yaptım şimdi deneyip yazacağım

47.20 civarına geldi.

Miner programını da değiştirdim ama.
Hangi minerı kullanıyorsun power limiti 70 yap fan hızını 90 yap

Hangi minerı kullanıyorsun power limiti 70 yap fan hızını 90 yap
Arkadaşlar bu ayarlarla 49 mh/s civarında alıyorum. Palit RTX 3060 Dual 12 GB kullananlar bu ayarı uygulayabilirler. 118 Watt elektrik harcıyor. Daha az elektrikle daha iyi bir ayar bulan olursa yoruma atabilirsiniz. Eğer yoksa konu kilit.

Ekler

• Mining Ayarı.jpg
    Mining Ayarı.jpg
    261.5 KB · Hit: 788
C
Arkadaşlar bu ayarlarla 49 mh/s civarında alıyorum. Palit RTX 3060 Dual 12 GB kullananlar bu ayarı uygulayabilirler. 118 Watt elektrik harcıyor. Daha az elektrikle daha iyi bir ayar bulan olursa yoruma atabilirsiniz. Eğer yoksa konu kilit.
ore clocku düşür kanka bir işine yaramıyor miningde w da düşer -400 ideal ben öyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,279
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri