Öneri Forza Horizon 4 için titreşimli kaliteli f/p gamepad

hid_ibrahim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
500
evet soru açık. 1000 lira gibi bi para veremeyeceğim fakat 200 liralık kötü bişey de almak istemiyorum. yurt dışı, yurt içi farketmez. titreşimli kaliteli gamepad lazım bütçe 500 desek olur. aşırı iyiyse çıkabilirm ama bütçenin altında olsa tadından yenmez olur. var mıdır böyle bi kol yoksa hayal mi kuruyorum? teşekkürler yanıtlar için.

Yurtdışı bir arkadaş gamesir g4 almıştı öve öve bitiremedi Aliexpress ten bakabilirsiniz

Hocam ben de aynı gamepad i düşünüyorum pc için. Lakin bu usb ile bağlanan bir konsolmuş. Yani telefondan Geforce Now aracılığıyla oyun oynamak istesem bunu nasıl bağlarım?

Buna da USB çoğaltıcı takıp, daha fazla USB girişi elde edebilirsiniz.

Hocam ben de aynı gamepad i düşünüyorum pc için. Lakin bu usb ile bağlanan bir konsolmuş. Yani telefondan Geforce Now aracılığıyla oyun oynamak istesem bunu nasıl bağlarım?
Çevirici işinizi görür diye düşünüyorum.

bu konuyu hortlatsam sıkıntı çıkar mı ? F710'u almak üzereyim forza horizon için alıyorum ve online yarış yapıyorum. bundan dolayı gecikme çok önemli. bu gamepad kablolu oynanmıyor. gecikmesi çok olur mu? gecikmenin az olması için yeni model bişey mi almam gerekir veya kabloyla bağlanabilen gamepad'lere mi bakmam lazım. yoksa F710 alıp geçiyorum

o kadar bütçen varsa ds4ten şaşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri