Bilgisayara virüs mü girdi ?

Kaspersky bulamıyor onu, Malwarebytes en iyi çözüm.

her ihtimale karşı. Kaspersky virüsleri, zamana ise adwareleri bulur. Eğer sistemde adware varsa zemana halleder. Zemana yerine malwarebytes de olabilir tabi ki.

her ihtimale karşı. Kaspersky virüsleri, zamana ise adwareleri bulur. Eğer sistemde adware varsa zemana halleder. Zemana yerine malwarebytes de olabilir tabi ki.
Evet doğru diyorsun ama bugün aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. 3 defa tam tarama yaptım Kaspersky ile ama bulamadı mining virüsünü. Malwarebytes tekde buldu...
malwarabytes indirdim
personal computer
work computer
hangisi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Personal.

Evet doğru diyorsun ama bugün aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. 3 defa tam tarama yaptım Kaspersky ile ama bulamadı mining virüsünü. Malwarebytes tekde buldu...

Personal.
Uyarı geldi bilgisayara Steam dan Superstar racing
oyununu yükleyip açmaya çalıştığımda uyarı geldi ve bu virüsü buldu

Uyarı geldi bilgisayara Steam dan Superstar racing
oyununu yükleyip açmaya çalıştığımda uyarı geldi ve bu virüsü buldu
Bilmiyorum ben de Steam dışında hiçbir yerden indirme yapmadım ama bulaştı.

Demek ki virüs değil adware bulaşmış sisteminize. Bende aynı şeyi yaşamıştım 3 ay önce falan.

Ekler

• bn  m.png
    bn m.png
    8.2 KB · Hit: 44
Steamdan virüs bulaşması çok garibime gitgide o yüzden sordum

Bilmiyorum ben de Steam dışında hiçbir yerden indirme yapmadım ama bulaştı.
Tam tarama seçeniği nerde SCAN a bastım direk başladı taramaya ama tam tarama yaptığını nerden bilebilirim ?

Geri