Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,569
2 aydır canlı derslere girmiyordum. Verimsizdi. YouTube'dan bakarım dedim.
Çok zaman var deyip dersleri boşladım. MEB kitabına göre konu olarak kimyada 150 sayfa gerideyim, fizikte 200 sayfa.
Ben bunları bir şekilde boş zamanlarımda çalışa çalışa yakalarım.
Yardım edin. Telaş ve korudan bacaklarım ve ellerim boşaldı.
@rdeMStakeN
Çok zaman var deyip dersleri boşladım. MEB kitabına göre konu olarak kimyada 150 sayfa gerideyim, fizikte 200 sayfa.
Ben bunları bir şekilde boş zamanlarımda çalışa çalışa yakalarım.
Sorun şu:
Yarın kimya yüz yüze eğitim var ve konu olarak tepkime hızına etki eden faktörler işliyordır. En azından müfredat öyle.
Ben sınfın işlediği ( tepkime hızlarına etki eden faktörler) konuyu şimdi öğrenirim ama yarına yetişir ama merak ettiğim şey şu:
Ben bu konuyu ( tepkime hızlarına etki eden faktörler) yarına öğrenirim ama bu konunun geçmiş konularla ilişkisi var mı? 11.sınıflara soruyorum. Yani elbette ilişkisi vardır ama soru çözerken falan geçmiş konular kullanılıyor mu?
Kimya Adası kanalı bu tepkimelerin dahil olduğu konuya N demiş :
Ondan önce şöyle bir konu serisi var:
Bundan önce de sıvı çözeltiler var.
N serisi( madde miktarı tepkime hızı faktörler vs.) W serisi ve sıvı çözelti serisi ile ilişkisi var mı ? Hoca soru sorduğunda o bilgileri kullanacak mıyım?
Bahsi oynatma listesi:
Yarın kimya yüz yüze eğitim var ve konu olarak tepkime hızına etki eden faktörler işliyordır. En azından müfredat öyle.
Ben sınfın işlediği ( tepkime hızlarına etki eden faktörler) konuyu şimdi öğrenirim ama yarına yetişir ama merak ettiğim şey şu:
Ben bu konuyu ( tepkime hızlarına etki eden faktörler) yarına öğrenirim ama bu konunun geçmiş konularla ilişkisi var mı? 11.sınıflara soruyorum. Yani elbette ilişkisi vardır ama soru çözerken falan geçmiş konular kullanılıyor mu?
Kimya Adası kanalı bu tepkimelerin dahil olduğu konuya N demiş :
Ondan önce şöyle bir konu serisi var:
Bundan önce de sıvı çözeltiler var.
N serisi( madde miktarı tepkime hızı faktörler vs.) W serisi ve sıvı çözelti serisi ile ilişkisi var mı ? Hoca soru sorduğunda o bilgileri kullanacak mıyım?
Bahsi oynatma listesi:
Fizikte aynı şekil ama şunu soruyorum:
Elektrik konusu ile önceki konuların ilişkisi var mı? ( Basit makineler ve öncesi ile)
Elektrik konusu ile önceki konuların ilişkisi var mı? ( Basit makineler ve öncesi ile)
Yardım edin. Telaş ve korudan bacaklarım ve ellerim boşaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@rdeMStakeN