Aigo Psular Güvenlimi?

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
Gamegarajın kullandıgı psu 450Watt +80bronze 12v den 360W veriyor. sistemim rx570 r3 3100 16gb ram her haftada bir elektrik kesiliyor pc açıkken denk geliyor hep pc ye bişey olur diye korkuyorum acaba güvenilir bir psumu korumaları falan nasıl?

Ben güvenmezdim şahsen.

Knk forumda psu larla ilgili daha bilgili arkadaşlar falan var koruma özelliklerini falan @baltazar daha iyi bilir ama Fiyatına bakınca ve genel kullanım oranına bakınca almazdım. PSU o kadar önemli görünmez ama bence çok önemli parça. Tüm sistem ona emanet. Biraz kendini ispatlamıs kullanımı yaygın bir psu tercih etmek daha mantıklı.

Neden? Daha önce deneyimlediniz mi? İncelemesi varsa atabilir misin?
İşte o sıkıntı knk. Fazla bir test yok bilgi yok , kullananlar sayılı, veya mecburiyetetn kullanıyor. Ben güvenemem yani. O kadar para veriyoruz allah korusun :D

İşte o sıkıntı knk. Fazla bir test yok bilgi yok , kullananlar sayılı, veya mecburiyetetn kullanıyor. Ben güvenemem yani. O kadar para veriyoruz allah korusun :D
3600e aldım sistemi. Öğrenciyim parada yok bi 500tl falan olsa adam akıllı bişey takıcam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gamegarajın kullandıgı psu 450Watt +80bronze 12v den 360W veriyor. sistemim rx570 r3 3100 16gb ram her haftada bir elektrik kesiliyor pc açıkken denk geliyor hep pc ye bişey olur diye korkuyorum acaba güvenilir bir psumu korumaları falan nasıl?
50-100Tl ye akım korumalı bir priz alsam nasıl olur?

istediğim psu bu zaten. Akım korumalı bir priz almayı düşünüyorum psuda sıkıntı çıkarsa gamegaraj psu yu yenisi ile değiştiriyormuş. (Psu su sorun çıkartanlardan öğrendim) 1yıl kadar böyle kullanmayı düşünüyorum. Garanti bitincede yeni psu alırım.
Knk hayırlısı ama psu da skıntı çıksa iyi. Psu nun sistemi koruması önemli.

Kullanıyorum ses sorunu yaşamadım.
Eksikleri var ben artık piyasa takibi yapmıyorum içine bakanlar vardı biraz araştırarak bulabilirsin konuları.

12V değeri düşük.
İç yapısını görmüştüm, pek iyi bir şey değil, D seviye, APU, giriş seviyesi için alınabilir.

Geri