bence aliexpresden al böyle şeyler türkiyede tek çoğunlukla n11 de oluyor hepsuburada dan bulamazsın kuponla felan bu kontrolcüyü iyi fiyata denk getirirsin en son 10 dolar ve üzri alışverişlere 10 dolar indirim yapıyorlardı hepsuburadadan alman zor var mı onu bile bilmiyorum bangood ve aliexpresden şaşmaben alışverişlerimin tamamını hepsiburadadan yapacam ondan dolayı oraya bakıyorum
ilk defa aliexprex kullanacağımdan soruyorum gönderim çıkış yeri en iyi hangisi sp107e içinbence aliexpresden al böyle şeyler türkiyede tek çoğunlukla n11 de oluyor hepsuburada dan bulamazsın kuponla felan bu kontrolcüyü iyi fiyata denk getirirsin en son 10 dolar ve üzri alışverişlere 10 dolar indirim yapıyorlardı hepsuburadadan alman zor var mı onu bile bilmiyorum bangood ve aliexpresden şaşma
![]()
SP108E/SP107E/SP105E/SP110E SPI WIFI Bluetooth piksel müzik denetleyicisi akıllı telefon APP tarafından WS2812B 2813 SK6812 Åerit DC5-12V için - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ben de termal macun almıştım bir kere sen alışveriş seçenklerini foto at ben neyi seçeceğini söylerim.ilk defa aliexprex kullanacağımdan soruyorum gönderim çıkış yeri en iyi hangisi sp107e için
foto atamamben de termal macun almıştım bir kere sen alışveriş seçenklerini foto at ben neyi seçeceğini söylerim.
2 si birlikte 250 tl olmalı ama senin dediğin aşıyorWS2812B LED şerit+ SP105E veya SP107E kontrolcü.
hangi seçenekler var.foto atamam