Staj Yeri İçin Nereyi Seçmeliyim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,129
Selamlar, biliyorum daha önce de konu açtım. Lakin staj zamanım git gide yaklaşıyor. Eylül ayında staja başlayacağız. Şu an 11. Sınıf meslek lisesi Bilişim Teknolojileri okuyorum. Aklımda Vatan Bilgisayar'a girmek vardı. Lakin geçen gün klavyemi iade ettiğimde sordum. Staj öğrenci almadıklarını söylediler. Bu beni biraz üzdü açıkçası. Bunun dışında teknoloji marketleri var. MediaMarkt Teknosa vb... Bir de Sinerji Bilgisayar'a sormak istedim. Belki staj öğrenci alıyorlardır. En son evimin yakınındaki Çapa hastanesinde Bilgi İşlem bölümüne gireceğim sanırım yer bulamazsam. Sizce nereyi seçmeliyim? Teknoloji marketlerini staj için gezmeli miyim? Yoksa hastanenin Bilgi İşlem bölümü de staj için güzel bir yer mi?
Edit: Sinerji de kabul etmiyormuş. Etti mi 2 :( Açıkta kalmasak bari.

Selamlar, biliyorum daha önce de konu açtım. Lakin staj zamanım git gide yaklaşıyor. Eylül ayında staja başlayacağız. Şu an 11. Sınıf meslek lisesi Bilişim Teknolojileri okuyorum. Aklımda Vatan Bilgisayar'a girmek vardı. Lakin geçen gün klavyemi iade ettiğimde sordum. Staj öğrenci almadıklarını söylediler. Bu beni biraz üzdü açıkçası. Bunun dışında teknoloji marketleri var. MediaMarkt Teknosa vb... Bir de Sinerji Bilgisayar'a sormak istedim. Belki staj öğrenci alıyorlardır. En son evimin yakınındaki Çapa hastanesinde Bilgi İşlem bölümüne gireceğim sanırım yer bulamazsam. Sizce nereyi seçmeliyim? Teknoloji marketlerini staj için gezmeli miyim? Yoksa hastanenin Bilgi İşlem bölümü de staj için güzel bir yer mi?
Mediamarkt veya Teknosa'yı tercih etmeye çalış.
Yani en bilindik yere girmeye çalış.
Gamegaraj ve İtopya'ya sordun mu?

Mediamarkt veya Teknosa'yı tercih etmeye çalış.
Yani en bilindik yere girmeye çalış.
Gamegaraj ve İtopya'ya sordun mu?
Hayır, sormadım onlara da soracağım da İtopya'nın canlı destek hattına mı sormam lazım? İnstagram üzerinden dönüş yapacaklarını sanmam.

Teknoloji marketlerinde çalışıp kendini geliştirmeye çalış bence.

GameGaraj'da çalışmak sarar haa

İncehesap olabilir. Arkadaşım orada staj yapıyor.

ne güzel.. bizim bi arkadaş mahalle bilgisayarcısına gidecem dedi şimdi napıyor bilmiyorum.
itopya seçmeye çalış daha pc ile haşır neşir olursun rtx 3080 koklamayıda unutma

İncehesap olabilir. Arkadaşım orada staj yapıyor.
Hocam Mecidiyeköy bize bayağı uzak sanırım. Yakınlarda bir yer seçsem daha iyi. Ama öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji marketlerinde çalışıp kendini geliştirmeye çalış bence.
Benim de aklımda o var aslında, Vatan PC'ye girip işi garantileyecektim. Lakin staj için öğrenci almadıklarını öğrendim.

Staj pek fayda etmio dostum .d yani ahmet bakkala girsende MediaMarkt a girsende ayni isi yapacan ayni puani verecek sana. Açıkta da kalmazsın

Geri