Ergen taklidimi yapayım ?

Hayır yeri geldiğinde sen büyüdün 18 yaşına gelince işinin başına geçeceksin demeyi biliyorlar yeri gelince 20 metre mesafeli nerf almayıda biliyolar.
Doğum günümde nerf istemiyorum diyebilirsin. Sen mutlu olmayınca o kadar para vermenin mantığı yok. Anlarlar bunu bence. Büyüdüm hediye istemiyorum falan da diyebilirsin.

Doğum günümde nerf istemiyorum diyebilirsin. Sen mutlu olmayınca o kadar para vermenin mantığı yok. Anlarlar bunu bence. Büyüdüm hediye istemiyorum falan da diyebilirsin.
Yüzyılda bir hediye aldıkları için hediye istememezlik yapamam ama nerf çko güzel.

benim kafa 12 yaşındayken baya çalışıyormuş la doğum günümde nerf falan yerine nakit para istiyodum o nerf in fiyatı ne kadarsa o kadar

20 yaşındayım hala annem içine atlet giy üşütürsün diyor. İstersen 50 yaşında ol onlara göre her zaman çocuk kalıyorsun.
16 yaşındayım hâlâ annem "şundan da ye, bunu da ye" diyor. Olmasalar aç kalırım vallahi

Siz annenize ve babanıza göre her zaman çocuk kalacaksınız üniversiteye gitseniz bile başka şehre gitseniz bile onlar sizi her zaman düşünmek isteyecek siz az yediğinizde "bunları da ye" diyebilirler üşüttüğünüzde çocuğa bakar gibi bakarlar. Yani siz her zaman onlar için çocuk kalırsınız

benim kafa 12 yaşındayken baya çalışıyormuş la doğum günümde nerf falan yerine nakit para istiyodum o nerf in fiyatı ne kadarsa o kadar
@memz şuan yaklaşık biriktirdiğim para 15000 tl falan 5-6 yıldır biriktiriyorum ciddi bi sayı yani kantinde cips falan almak yerine parayı kumbaraya atan biriyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri