Neler Yeni

Ergen taklidimi yapayım ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Hayır yeri geldiğinde sen büyüdün 18 yaşına gelince işinin başına geçeceksin demeyi biliyorlar yeri gelince 20 metre mesafeli nerf almayıda biliyolar.
Doğum günümde nerf istemiyorum diyebilirsin. Sen mutlu olmayınca o kadar para vermenin mantığı yok. Anlarlar bunu bence. Büyüdüm hediye istemiyorum falan da diyebilirsin.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Doğum günümde nerf istemiyorum diyebilirsin. Sen mutlu olmayınca o kadar para vermenin mantığı yok. Anlarlar bunu bence. Büyüdüm hediye istemiyorum falan da diyebilirsin.
Yüzyılda bir hediye aldıkları için hediye istememezlik yapamam ama nerf çko güzel.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim kafa 12 yaşındayken baya çalışıyormuş la doğum günümde nerf falan yerine nakit para istiyodum o nerf in fiyatı ne kadarsa o kadar

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
20 yaşındayım hala annem içine atlet giy üşütürsün diyor. İstersen 50 yaşında ol onlara göre her zaman çocuk kalıyorsun.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
20 yaşındayım hala annem içine atlet giy üşütürsün diyor. İstersen 50 yaşında ol onlara göre her zaman çocuk kalıyorsun.
16 yaşındayım hâlâ annem "şundan da ye, bunu da ye" diyor. Olmasalar aç kalırım vallahi

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Siz annenize ve babanıza göre her zaman çocuk kalacaksınız üniversiteye gitseniz bile başka şehre gitseniz bile onlar sizi her zaman düşünmek isteyecek siz az yediğinizde "bunları da ye" diyebilirler üşüttüğünüzde çocuğa bakar gibi bakarlar. Yani siz her zaman onlar için çocuk kalırsınız

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim kafa 12 yaşındayken baya çalışıyormuş la doğum günümde nerf falan yerine nakit para istiyodum o nerf in fiyatı ne kadarsa o kadar
@memz şuan yaklaşık biriktirdiğim para 15000 tl falan 5-6 yıldır biriktiriyorum ciddi bi sayı yani kantinde cips falan almak yerine parayı kumbaraya atan biriyim

Top Bottom