Gamepad Titreşim Sorunu!

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,594
Xbox gamepadimde Pes, Fifa gibi oyunlarda titreşim çalışmıyor. Fakat It Takes Two oyununda titreşim gayet net çalışıyor.
Gamepad ayarında titreşim sınamayı göremiyorum. Fifa ve Pes'te çalışması için ne yapabilirim? Driverını bulamadım. Oyun içinden titreşim ayarı açık bu arada.

Driver Olmadan Bazı Oyunlarda Çalışmayabilir. Şu Driver Sizin kullandığınız gamepad ile uyuşuyormu? denermisiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
2 Adet titreşim motoru olduğuna eminim. Denedim It Takes Two'da çok net çalışıyor. :D
Driverini Biz Bulamadık Sistem Bulsun.

Ekranımızı Sol Altında Bulunan Başlat Tuşuna Sağ Tık Yapıyoruz.

1617887263066.png

Aygıt Yöneticisi Yazan Yere Bir Kez Tıklıyoruz

1617887346145.png

Açılan Bu Pencerede Dikkat Etmemiz Gereken 2 Şey Var

1-) Yanında Ünlem İşareti Olanlar
2-)Sizin Gamepad Orada Gözüküyormu Eğer Gözüküyor Ve Yanında Ünlem İşareti var İse Üzerine Sağ Tık Yapın Ve Sürücüyü Güncelleştir Yapın.

Bu İşe Yaramaz İse Son Çözüm Driver Booster İle Bilgisayarınızı Tarayıp Yüklü Olmayan Driver`ları Yüklemesine İzin Vermek

İyi Günler

Driverini Biz Bulamadık Sistem Bulsun.

Ekranımızı Sol Altında Bulunan Başlat Tuşuna Sağ Tık Yapıyoruz.

Alıntıyı görüntüle

Aygıt Yöneticisi Yazan Yere Bir Kez Tıklıyoruz

Alıntıyı görüntüle

Açılan Bu Pencerede Dikkat Etmemiz Gereken 2 Şey Var

1-) Yanında Ünlem İşareti Olanlar
2-)Sizin Gamepad Orada Gözüküyormu Eğer Gözüküyor Ve Yanında Ünlem İşareti var İse Üzerine Sağ Tık Yapın Ve Sürücüyü Güncelleştir Yapın.

Bu İşe Yaramaz İse Son Çözüm Driver Booster İle Bilgisayarınızı Tarayıp Yüklü Olmayan Driver`ları Yüklemesine İzin Vermek

İyi Günler
Siz bu mesajı yazmadan önce sürücüyü aygıt yöneticisi üzerinden güncelleştirdim zaten. Fakat yine USB Oyun Denetleyicileri kısmında titreşim görünmüyor. Yine de teşekkür ederim :)

Siz bu mesajı yazmadan önce sürücüyü aygıt yöneticisi üzerinden güncelleştirdim zaten. Fakat yine USB Oyun Denetleyicileri kısmında titreşim görünmüyor. Yine de teşekkür ederim :)

Bunlar çakma Xbox kolları olduğundan her oyunda düzgün çalışmıyor, bende de öyleydi :D.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Bunlar çakma Xbox kolları olduğundan her oyunda düzgün çalışmıyor, bende de öyleydi :D.
Çakma kollarda da driver ile titreşimi açıyorlar youtubeda. Denerim onları da :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,185
Üyeler
187,005
Son üye
calfeg
Geri