sistemim lol açar mı ?

Bilmeden yorum yapmayın mı? Daha bundan 1 ay öncesine kadar E5300 ve dahili grafik birimiyle aynı güçte olan HD 3450 ile lol'de niye 20 fps alıyordum söylesene bi? O yüzden 1 gb lik bi ekran kartı alması lazım diyorum di mi. Sonuçta herkes fikrini belirtliyor.
Gelip kızgın atıp atarlı sert bir şekilde 2 tane alıntı yapmak akıl işi değil. Forumdayız forumda, herkes fikrini belirtir ortak yolda buluşuruz. Bir düzgünce uyarmak var bir de senin yaptığın gibi :).
Aldığınız parça hasarlıdır.Kendim E5300 var şuan sistemimde + yanında gt 420 2gb var lolde full ayarlarda takır takır 120 fps alıyorum ? Sizin yaşadığınız sorun herkesde yaşanmaz bunu bilmeniz gerek o.O2 o.O2

Aldığınız parça hasarlıdır.Kendim E5300 var şuan sistemimde + yanında gt 420 2gb var lolde full ayarlarda takır takır 120 fps alıyorum ? Sizin yaşadığınız sorun herkesde yaşanmaz bunu bilmeniz gerek o.O2 o.O2
Ne hasarlısı ne diyosun ya? Sana diyorum ki gt 420 gibi bir ekran kartı alması GEREK. O dahili grafik birimiyle olacak iş değil. Ve hala kızgın atman da çok komik açıkçası. Aynen parçam hasarlı 256 mb ekran kartımın 20 mbsi yere düşmüş. 🤦‍♂️

işlemci
intel pentium (r) dual core cpu e5200 2.50 ghz

depolama
150 gb hdd (yeel disk D de 46 GB boş alan var )

ram
1 gb ddr2 ram (yükseltilmiş )

anakart
foxcon g31 mv

psu
350-400 W olması lazım

bu sistem lol açar mı ?
açmazsa 60tl ye trendyoldan kingston 2 gb ddr2 ram alcam o zaman açar mı ?
4gb ram ve 900serisi ekran kartım ile lol oynayamıyorum :D

Ne hasarlısı ne diyosun ya? Sana diyorum ki gt 420 gibi bir ekran kartı alması GEREK. O dahili grafik birimiyle olacak iş değil. Ve hala kızgın atman da çok komik açıkçası. Aynen parçam hasarlı 256 mb ekran kartımın 20 mbsi yere düşmüş. 🤦‍♂️
Bak hocam sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şu : Ram miktarını 4 veya 6 gb yaparsa 30-40 fps dropsuz bir şekilde oynaması mümkün.Benim 2 ay öncesine kadar ekran kartım yoktu ve 2gb ram miktarım vardı ve o hale rağmen 30 fps akıcı oynuyordum.

bende i5 3. nesil 4 gb ddr3 ram intel hd var en düşük ayarlarda max 50 fps oynuyorum siz düşünün gerisini

açmaz

Ben 1.5gb ram intel celeron işlemcili çok eski bir bilgisayarda oynuyordum kasmadan belki oynayabilirsin.

"Açmaz"

yükeleme bence

Geri