- En İyi Cevap
- 99
Dahası
O dahili grafik birimi çok güçsüzdür. Ramı yükseltsen bile 15 FPS civarı alırsın.kasmadan oynayabilir miyim peki 2 gb ddr2 800 mhz ram taksam
O dahili grafik birimi çok güçsüzdür. Ramı yükseltsen bile 15 FPS civarı alırsın.kasmadan oynayabilir miyim peki 2 gb ddr2 800 mhz ram taksam
ram yükseltsem açar mı peki işlemci çok kötü ama ram taksam ümitliyim taksam kasmadan oynatır mı ?İndirmeye değmez, açar ama oynatmaz kanka.
peki ne yapmalıyım ?O dahili grafik birimi çok güçsüzdür. Ramı yükseltsen bile 15 FPS civarı alırsın.
Ekran kartı almalısın.ram yükseltsem açar mı peki işlemci çok kötü ama ram taksam ümitliyim taksam kasmadan oynatır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ne yapmalıyım ?
Adın Lolcü Buse ama ?işlemci
intel pentium (r) dual core cpu e5200 2.50 ghz
depolama
150 gb hdd (yeel disk D de 46 GB boş alan var )
ram
1 gb ddr2 ram (yükseltilmiş )
anakart
foxcon g31 mv
psu
350-400 W olması lazım
bu sistem lol açar mı ?
açmazsa 60tl ye trendyoldan kingston 2 gb ddr2 ram alcam o zaman açar mı ?
Kingston 2GB DDR2 800 MHz Ram Bellek Amd Intel Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 2gb Ddr2 800 Mhz Ram Bellek Amd Intel Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ne kadar intten bi tane söylesene knk link var mıEkran kartı almalısın.
yani ????Adın Lolcü Buse ama ?
Adın lolcü buse ama pc ne lol yüklü değil ??ne kadar intten bi tane söylesene knk link var mı
yani ????
önceden internet kafede oynuyordum şimdi o da gitti ...Adın lolcü buse ama pc ne lol yüklü değil ??
Bütçene göre değişir. Tavsiyem ikinci elden tercih etmen olur. Çok güçlü bir şey almana gerek yok ancak bütçe önemli.ne kadar intten bi tane söylesene knk link var mı
yani ????
1 gb mı 2 gb mı ?Bütçene göre değişir. Tavsiyem ikinci elden tercih etmen olur. Çok güçlü bir şey almana gerek yok ancak bütçe önemli.
O sisteme para harcamayın. 2.elden sisteminiz ne kadar destekliyorsa 15-20 TL'ye birsürü sağlam ram var (kingston) onlardan al ama sıfıra falan para verilmez.İşlemcin eski diyenler için benim eski sistem açıyordu 30 fps alıyordum düşük ayarlarda sadece ram ve ekran kartı aldım şuanda 120fps görüyor.Eski halinde 2gb ram + intel pentium e5300 vardı sende bi rami 4gb falan yaparsan rahat rahat 30-40 fps oynarsın drop falanda olmuyordu.Ama o sisteme sakın böyle 300-500 TL harcama.ram yükseltsem açar mı peki işlemci çok kötü ama ram taksam ümitliyim taksam kasmadan oynatır mı ?
peki ne yapmalıyım ?
O sisteme para harcamayın. 2.elden sisteminiz ne kadar destekliyorsa 15-20 TL'ye birsürü sağlam ram var (kingston) onlardan al ama sıfıra falan para verilmez.İşlemcin eski diyenler için benim eski sistem açıyordu 30 fps alıyordum düşük ayarlarda sadece ram ve ekran kartı aldım şuanda 120fps görüyor.Eski halinde 2gb ram + intel pentium e5300 vardı sende bi rami 4gb falan yaparsan rahat rahat 30-40 fps oynarsın drop falanda olmuyordu.Ama o sisteme sakın böyle 300-500 TL harcama.
8 yıllık laptop ile 60 fps oynuyorum, arkadaşım yeni topladığı pc ile oynayamıyor. Sistemden sisteme değişir. Yeni topladığı dediğim 512mb ekran kartı fln qweLolu açmayan PC çok nadir. Açar. Arkadaşım 8 yıllık laptop ile 30 FPS oynuyor
Ekran kartı alman lazım ram ile birlikteanakartta iki slot var biri dolu diğeri boş dolu slotu çıkarıp toplam 4 gb ddr2 800 mhz kingston ram taksam lol açar mı ? ne diyorsun farklı bir yükseltme yapmama gerek var mı ?Kingston 2GB DDR2 800 MHz Ram Bellek Amd Intel Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 2gb Ddr2 800 Mhz Ram Bellek Amd Intel Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com